Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.

Edward Pardon

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL: Nikola
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona GMT +1
4. Prosjek online po danu 6-7 sati (bio sam na pauzi par dana)
5. Vaš Discord: cuftyca
6. Vaše ingame ime: Edward Grit
7. Vas id: 83689

Dodatne informacije

1. Lider za The Families

2. Zašto želite biti Lider ove specifične
organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

2.1 Pre svega zelja mi je da se oprobam kao lider posto smatram da sam spreman na to, takodje zelim da napravim jednu od najaktvnijih crime organizacija i da budemo po tome pamceni.

2.2 Volim crime vise od state-a i zbog tog razloga bas zelim da postanem lider The Familiesa i mislim da je ovo odlicna prilika za mene i da se dokazem.

2.3 Imao sam iskustva kao Deputy Leader na engleskom serveru te sam pomagao svim aktivnostima koje su potrebne i znam kako je to biti leader i snositi tu odgovornost, znam da je tesko ali sve uz trud i rad moze da se postigne.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

Zeleo bih roleplay podici na visi nivo na primer imao bih posebne kodekse po kojima bi morali i clanovi organizacije pratiti, na sve to bih voleo da postoje neki jasni standardi za ulazak u organizaciju poput dovoljno iskustva, zrelosti i tako dalje. Na sve to bih dodao da bih bio veoma rigorozan u vezi sa donosenjem odluka te svako ko bi imalo radio nke probleme bio strogo kaznjen za to bez milosti!

Nikola Verstappen

Senior Administrator
Senior Administrator
Čestitamo !
Pozvani ste na interviju za organizaciju The Families koji će se održati u ( Petak ) 24.04.2026. sa početkom u 18:00h. Budite u čekaonici na GrandRP Discordu 5 minuta pre početka. Ako imate nekih zabrinutosti oko intervjua, kontaktirajte me preko discorda.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom