By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Dada sigurno drži O (radio) i skače sa jako visokog krova i šta to može da nam kazeGde se vidi da nije umro
ako ste naucili 5% pravila servera valjda znate da ce ovo da bude odbijeno ali ocito ne znate ni 1 praviloDada sigurno drži O (radio) i skače sa jako visokog krova i šta to može da nam kaze
HAHAHAHAHA 87k+ID se puca kao da je godinama na projektu i da bas toliko dobro zna pravila?ako ste naucili 5% pravila servera valjda znate da ce ovo da bude odbijeno ali ocito ne znate ni 1 pravilo
Ovo da bude kažnjeno.Nema veze šta je on njemu krenuo da piše mogao je sve najgore da napise ali to nije ništa ako nije poslao u chat,tako da nije to nison je njemu kreno da mu pise da mu jebe mrtvu majku
hahahahahaha ja već duže vreme nisam ing i ovaj koga su ubili je drugar i ja smo pišem na forumu da bude ispravna odluka jer većina žalbi ispadne lošom odlukomRadomire jel istina da si kupio acc i da si 85310 onaj sto je banovan za cheats
Sada sam pogledao taj id na forumu u taj momak sto je dobio ban 60 dana nije imao čitove nego mu je pisalo koliko ima hp na minimapi.Ti ako to shvataš kao cit onda stv ne znam.PozzzRadomire jel istina da si kupio acc i da si 85310 onaj sto je banovan za cheats