Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

On consideration Lider za Marabunta Grande | Andrej Biitanga

bitanga

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL: Andrej
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT +2
4. Prosjek online po danu: 6h+
5. Vaš Discord: _ar0401
6. Vaše ingame ime: Andrej Biitanga
7. Vaš ID:70024

Dodatne informacije

1. Lider za..... Marabunta Grande
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)​
2.1 Želim da unapredim organizaciju i podignem njen nivo RolePlay-a. Smatram da Marabunta Grande ima veliki potencijal, ali uz dobru organizaciju, aktivnog lidera i jasna pravila može postati jedna od najjačih i najpoštovanijih organizacija na serveru.

2.2 Imam iskustva u vođenju i radu u organizacijama. Znam kako funkcioniše timski rad, kako rešavati konflikte među članovima i kako održati disciplinu, a da atmosfera ostane zanimljiva i prijatna za sve.

2.3 Želim aktivnu i kvalitetnu ekipu. Cilj mi je da okupim ozbiljne igrače koji žele dobar RolePlay, a ne samo pucanje i haos, kako bi cela organizacija bila poznata po kvalitetnoj igri i priči.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.​
3.1 Uspostaviti jasnu strukturu i hijerarhiju unutar organizacije, uz precizno definisane uloge i odgovornosti svakog člana. Time se izbegava haos i omogućava profesionalnije funkcionisanje cele ekipe.

3.2 Uvesti redovne i smisleno organizovane RP aktivnosti (planiranje akcija, sastanci, interne priče), kako bi članovi imali kontinuitet u igri i osećaj pripadnosti organizaciji.

3.3 Podići nivo komunikacije i ozbiljnosti u RolePlay-u – striktno razdvajati IC i OOC, podsticati realistične reakcije i ponašanje, kao i razvijanje dugoročnih RP priča umesto nasumičnih i neorganizovanih situacija.

Top Bottom