Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Vajo Zaza

Player
Player
Informacije
1.
Vaše ime u RL: Vasilije
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT+2
4. Prosječna aktivnost na dan: 2h-5h
5. Vaš Diskord: .motika_
6. Vaše Ingame ime: Vajo Zaza
7. Vaš ID: 85313

Dodatne Informacije
1.
Lider za Marabunta Grande
2.
Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
2.1 Lider ove organizacije želim biti iz razloga što imam iskustva koje sam stekao u Crime i State organizacijama kao i na poziciji Administratora. Za zamjenike bih postavio meni odane ljude za koje sam siguran da znaju posao , odlično poznaju pravila servera i u korektnom su odnosu sa ostalim članovima.

2.2 Moje poznavanje pravila servera i sam način rada sa ljudima je na visokom nivou. Nijesam toksičan, dobro se odnosim prema svakome ko je normalan, strpljiv i pažljiv. Ovakvu atmosferu bih želio zadržati od samog početka pa do kraja "mandata" . Sami odnos među članovima moje organizacije bi mi bio prioritet iako postoji dosta drugih važnih stvari i događaja poput talačkih, pljački, FZ Raida i sl.

2.3 Aktivnost mene kao Lidera i svih članova moje organizacije bi bila visoka u smislu da bi organizacija pod mojom kontrolom na dnevnom nivou imala par akcija, redovno crtanje grafita od strane Graffiti Team-a koji bi vodio moj izabranik, i uvijek bi bili spremni za napad i odbranu teritorije. Ukoliko neko od članova ne prisustvuje akciji, a InGame je biće usmeno upozoren. Ukoliko se ista greška ponovi slijedi mu Suspend na određeno vrijeme (24h ili 48h). Samim planom kojim sam naveo u ovoj organizaciji bih održavao red i načinio kvalitetan rad.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
U organizaciju ne bih primao članove mlađe od 13 godina radi kvalitetnijeg RolePlay-a. Svi članovi bi bili ispitani osnovna pravila servera. Način ispitivanja bi bio takav da su minimalne šanse za ispitanika da čita odgovore ili mu ih neko govori. Takođe bih i početnicima pružio šansu ukoliko im je pristup korektan a znanje na prosječnom nivou i njihov RolePlay unaprijedio što više mogu.

Rankovi:

13. El Patrón
12. Consejero
11. Teniente
10. El Capo
-------HC-------
9.
Turfer
8. Sicario
7. Soldado
6. Recruta
5. Vándalos