Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.

Nedjone 2.0

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL: Nedja
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosjek online po danu: 1h-4h
5. Vaš Discord: nedjone
6. Vaše ingame ime: Nedjone White
7. Vaš ID: 62669

Dodatne informacije

1. Lider za San Andreas Highway Patrol (SAHP)

2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem).

Više od 80% svog Role-Play vremena na Grand serveru proveo sam u različitim state organizacijama, gde sam učestvovao u brojnim akcijama, pisanju službenih dokumenata i kreiranju kvalitetnih RP situacija. Kroz to iskustvo sam stekao razumevanje kako treba da funkcioniše ozbiljna organizacija, kao i koliko je važna disciplina i komunikacija.

Smatram da posedujem dobre liderske sposobnosti jer znam kako da organizujem tim, održim red i disciplinu, ali i da napravim prijatnu i zanimljivu atmosferu za sve članove. Kao lider bih se trudio da svaki član ima svoju ulogu i da bude uključen u dešavanja, jer verujem da je aktivan i zadovoljan tim ključ uspešne organizacije.

Kao lider SAHP-a fokusirao bih se na unapređenje organizacije kroz redovne i realistične patrole, kvalitetnu obuku novih članova i jačanje komunikacije unutar tima. Uveo bih više interaktivnih RP situacija poput specijalnih akcija i saradnje sa drugim državnim organizacijama. Moj cilj je da SAHP postane jedna od najaktivnijih, najorganizovanijih i najpoštovanijih organizacija na serveru.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

Smatram da se RolePlay u organizaciji može značajno poboljšati kroz bolju organizaciju i redovne treninge. Uveo bih češće RP situacije kao što su saobraćajne kontrole, potere i patroliranje u parovima kako bi se poboljšala komunikacija i timski rad.

Poseban fokus bih stavio na formiranje specijalnih jedinica kao što su SWAT i inspektori. SWAT jedinica bi bila zadužena za visokorizične situacije poput racija, talačkih kriza i naoružanih sukoba, uz obavezne treninge i stroge kriterijume za prijem. Inspektori bi radili na istragama, prikupljanju dokaza i organizovanju RP scenarija sa drugim organizacijama, čime bi se dodatno obogatio i produžio RP.

Takođe, uveo bih sistem napredovanja na osnovu aktivnosti i zalaganja, kao i bolju obuku novih članova kako bi se od početka navikli na pravilan i realističan način igranja. Moj cilj je da svaki član doprinosi kvalitetu organizacije i da SAHP bude aktivna i što bolja organizacija.

Rankovi:

1 Tek Zaposljen
2 Suspend 24h
3 Suspend 48h
4 Na odmoru
5 Cistacica
6 Na obuci
7 Kadet
8 Pripravnik
9 Oficir SAHP-a
10 Oficir SAHP-a II
11 Oficir SAHP-a III
12 Saobracajni Policajac
13 Visi Saobracajni Policajac
14 SWAT Operatovac
15 SWAT Senior
16 Instruktor
17 Visi Instruktor
18 Mladji Inspektor
19 Inspektor SAHP-a
20 Visi Inspektor
21 Supervizor
22 Major
23 Sekretar
24 Komandir
25 Deputy CoS
26 Savetnik Drzavnog Serifa
27 Cheif of Staff
28 Asistent Drzavnog Serifa
29 Zamenik Drzavnog Serifa
30 Drzavni Serif

Kriterijum za Ulazak u Organizaciju:
5 Godina IC
14 Godina OOC
Poznavanje Pravila
Volja i zelja za radom

Srecno svima! :=)

Rich Meow

Server Administrator
Server Administrator
Čestitamo!
Pozvani ste na interviju za lidera SAHP-a koji će se održati u nedelju 26.04.2026 sa početkom u 19h.
Budite u čekaonici na GrandRP Discordu 5 minuta pre početka.

Ako imate nekih zabrinutosti oko intervjua, kontaktirajte me preko discord

Status
Not open for further replies.
Top Bottom