Informacije
Vaše ime IRL: Ivan
Vaše godine: 18
Vremenska zona: GMT +1
Prosjek online po danu: 8–12 sati
Vaš Discord: ivkezz
Vaše ingame ime: Ivkez Von
Vaš ID: 18846
Vaše ime IRL: Ivan
Vaše godine: 18
Vremenska zona: GMT +1
Prosjek online po danu: 8–12 sati
Vaš Discord: ivkezz
Vaše ingame ime: Ivkez Von
Vaš ID: 18846
Dodatne informacije
Lider za San Andreas Highway Patrol (SAHP)
Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?
2.1 Tokom svog igranja na ovom projektu imao sam priliku biti dio svih organizacija, uključujući Deputy Direktora LSPD-a kao i lidera EMS-a, gdje sam stekao značajno iskustvo u vođenju organizacije i radu sa ljudima. Smatram da razumijem kako SAHP treba funkcionisati, posebno u segmentu kontrole saobraćaja, patroliranja autoputevima i održavanja sigurnosti van grada.
2.2 Smatram da dobar lider mora biti primjer drugima, kako u ponašanju tako i u radu. Imam kvalitetan tim ljudi iza sebe koji bi pomogli u razvoju organizacije. Fokusirao bih se na disciplinu, profesionalnost i jasnu podjelu odgovornosti među članovima, kako bi svaki pojedinac znao svoju ulogu.
2.3 SAHP je ključna organizacija za održavanje reda na autoputevima i van urbanih sredina. Moj cilj je da SAHP bude realistična i aktivna organizacija koja doprinosi kvalitetnom RolePlay-u kroz kontrole, potjere i interakciju sa civilima i kriminalcima.
Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji:
3.1 Kao lider SAHP-a radio bih na jasnoj strukturi činova, redovnim treninzima (zaustavljanje vozila, potjere, radar kontrola) i kvalitetnoj komunikaciji između članova (korištenje kodova i radio discipline).
3.2 Uveo bih sistem nagrađivanja gdje bi se trud i aktivnost članova vrednovali. Na primjer, član sa najviše uspješnih zaustavljanja ili kazni tokom sedmice dobio bi bonus. Takođe bih uveo dnevne bonuse za aktivnost i kvalitetan RP.
3.3 Fokusirao bih se na ozbiljnost organizacije i profesionalan pristup kako bi se izbjegli konflikti sa drugim organizacijama, te kako bi SAHP bio primjer discipline na serveru.
3.4 Svaki civil koji želi pristupiti SAHP-u dobio bi priliku kroz intervju. Nakon toga bi prošao kompletnu obuku koja uključuje pravila saobraćaja, procedure zaustavljanja i ponašanje u RP situacijama.
Struktura:Suspend 48h
Suspend 24h
Kadet
Pripravnik
Patrolni Policajac
Stariji Patrolni Policajac
Glavni Patrolni Policajac
--------------------------JEDINICA--------------------------
8. Jedinica za Kontrolu Saobraćaja
9. Specijalna Jedinica (K9)
-----------------------HC----------------------
10. Vođa Patrole