Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.

Porfirio Princ

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Uroš
2. Vaše godine: 18
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 6h
5. Vaš Discord: lucius1595
6. Vaše ingame ime: Porfirio Princ
7. Vaš ID: 69125

Dodatne informacije

1. Lider za San Andreas Highway Patrol (SAHP).

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

-Pre svega, imam veliko iskustvo u SAHP-u i državnim organizacijama. Većinu svoje karijere koja traje sam proveo u SAHP-u. Od prethodnih šerifa sam video i naučio kako se vodi organizacija, te bih u tome i sam bio odličan. Do sada sam u svakoj organizaciji u kojima sam radio bio na visokim pozicijama, te sam apsolutno svestan svih svojih odgovornosti i obaveza. Smatram da lider mora biti primer drugima — kroz disciplinu, aktivnost i poštovanje pravila. Moj cilj je da svaki član SAHP-a zna svoju ulogu, da postoji red, hijerarhija i međusobno poštovanje, ali i da svaki član ima podršku i priliku za napredak.
-Organizaciju bih podigao na viši nivo profesionalizma i aktivnosti. Moj cilj je da SAHP postane organizacija koja je aktivna na terenu, prepoznatljiva i poštovana, kako od strane građana tako i od strane kriminalnih grupa. Svaki član organizacije bi morao da prodje obuku, gde bi prvo pokazao svoje znanje i sposobnosti. Ubrzo kroz dalji rad bi članovi bili još bolji.
-Imam dobre veštine komunikacije i vodjenja ljudi.
-Želeo bih svoje znanje da iskoristim na najbolji mogući način, takodje to isto znanje da prenesem i na druge.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

-Uveo bih nekoliko novih odeljenja, svako odeljenje bi imalo tačno odredjeno zaduženje.
-Sprovodjenjem redovnih treninga za celu organizaciju i kvalitetnih obuka za nove članove.
-Praktikovanjem strogo propisane hijerarhije.
-Svi članovi bi bili u obavezi da se ponašaju maksimalno profesionalno i ozbiljno na dužnosti.
-Bazirali bismo se na tome da se svi naši članovi medjubosno poštuju, kao i ostale kolege iz državnih organizacija.

1.Taktički Tim
-Reagovanje u visokorizičnim situacijama: Intervencije u slučajevima oružanih sukoba, otmica, terorizma i talačkih kriza, uz primenu specifičnih taktičkih metoda radi zaštite civila i neutralisanja pretnji. -Redovna obuka i vezbe tima radi održavanja visokog nivoa stručnosti, discipline i efikasnosti na terenu.

2. Supervizorsko Odeljenje
-Nadzor rada: Pratiti i nadgledati rad patrolnog osoblja radi osiguranja pravilnog i ispravnog obavljanja dužnosti.
-Izveštavanje: Redovno pripremati i dostavljati izveštaje vrhovnoj komandi/komandi o stanju, rezultatima i potrebama pojedinačnih grupa unutra patrolnog osoblja i samom radu pojedinaca.

3. Istražno odeljnenje (Inspektori)
-Odeljenje za brobru protiv uzgajanja i distribucije narkotika: Sprovođenje akcija za zaustavljanje proizvodnje, distribucije i prodaje narkotika.
-Kriminalisticko odeljenje: Prikupljanje dokaza, analiza i korišćenje obaveštajnih podataka kako bi se unapredile istrage i efikasnije razbile kriminalne bande/porodice u saradjni sa FIB-om.

Struktura cinova:
----------------- VRHOVNA KOMANDA -----------------
[30.] Državni Sheriff
[29.] Zamenik Državnog Sheriff-a
[28.] Asistent Državnog Sheriff-a
[27.] Pukovnik
[26.] Major
[25.] Glavni Inspektor
----------------- KOMANDA -----------------
[24.] Komandant Taktičkog Tima
[23.] Zam. Komandanta Taktičkog Tima
[22.] Kapetan
[21.] Poručnik
[20.] Potporučnik
[19.] Zamenik Glavnog Inspektora
[18.] Komandir Stanice
----------------- SUPERVIZORI -----------------
[17.] Narednik
[16.] Vodja patrole
[15.] Zamenik Vodje patrole
----------------- INSPEKTORI -----------------
[14.] Viši Inspektor
[13.] Inspektor
[12.] Nizi Inspektor
----------------- TAKTICKI TIM -----------------
[11.] Taktički Tim Pilot
[10.] Taktički Tim Snajperista
[9.] Taktički Tim Operativac
----------------- PATROLNO OSOBLJE -----------------
[8.] Sheriff Senior
[7.] Sheriff Officer III
[6.] Sheriff Officer II
[5.] Sheriff Officer I
[4.] Sheriff Officer
[3.] Sheriff Junior
[2.] Sheriff Regrut
[1.] Suspendovan

Kodovi:
10-1 - Povratak u bazu
10-2 - Negativno
10-3 - Prekid komunikacije na radio
10-4 - Pozitivno
10-5 - Ponovite poslednji prenos
10-6 - Zanemarite poslednju prenos
10-7 - Odlazak na pauzu
10-8 - Povratak sa pauze
10-10 - Pucnjava u toku
10-14 - Oblacenje specijalne uniforme
10-20 - Trenutna lokacija
10-21 - Stanje na terenu
10-30 - Standardno zaustavljanje vozila
10-33 - Potrebno pojacanje
10-57 VIKTOR - Potera za vozilom
10-57 FOKSTROT - Potera za pesakom
10-99 - Situacija zavrsena
Kod A - Pad igre
Kod B - F8 i U
KOD 1 Redovna situacija
KOD 2 Polu hitna situacija
KOD 3 Hitna situacija
Status 1 - Prijava na duznost
Status 2 - Odjava sa duznosti

Rich Meow

Server Administrator
Server Administrator
Čestitamo!
Pozvani ste na interviju za lidera SAHP-a koji će se održati u nedelju 26.04.2026 sa početkom u 19h.
Budite u čekaonici na GrandRP Discordu 5 minuta pre početka.

Ako imate nekih zabrinutosti oko intervjua, kontaktirajte me preko discord

Status
Not open for further replies.
Top Bottom