1. Vaše ime IRL: Uroš
2. Vaše godine: 18
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 6h
5. Vaš Discord: lucius1595
6. Vaše ingame ime: Porfirio Princ
7. Vaš ID: 69125
Dodatne informacije
1. Lider za San Andreas Highway Patrol (SAHP).
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
-Pre svega, imam veliko iskustvo u SAHP-u i državnim organizacijama. Većinu svoje karijere koja traje sam proveo u SAHP-u. Od prethodnih šerifa sam video i naučio kako se vodi organizacija, te bih u tome i sam bio odličan. Do sada sam u svakoj organizaciji u kojima sam radio bio na visokim pozicijama, te sam apsolutno svestan svih svojih odgovornosti i obaveza. Smatram da lider mora biti primer drugima — kroz disciplinu, aktivnost i poštovanje pravila. Moj cilj je da svaki član SAHP-a zna svoju ulogu, da postoji red, hijerarhija i međusobno poštovanje, ali i da svaki član ima podršku i priliku za napredak.
-Organizaciju bih podigao na viši nivo profesionalizma i aktivnosti. Moj cilj je da SAHP postane organizacija koja je aktivna na terenu, prepoznatljiva i poštovana, kako od strane građana tako i od strane kriminalnih grupa. Svaki član organizacije bi morao da prodje obuku, gde bi prvo pokazao svoje znanje i sposobnosti. Ubrzo kroz dalji rad bi članovi bili još bolji.
-Imam dobre veštine komunikacije i vodjenja ljudi.
-Želeo bih svoje znanje da iskoristim na najbolji mogući način, takodje to isto znanje da prenesem i na druge.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
-Uveo bih nekoliko novih odeljenja, svako odeljenje bi imalo tačno odredjeno zaduženje.
-Sprovodjenjem redovnih treninga za celu organizaciju i kvalitetnih obuka za nove članove.
-Praktikovanjem strogo propisane hijerarhije.
-Svi članovi bi bili u obavezi da se ponašaju maksimalno profesionalno i ozbiljno na dužnosti.
-Bazirali bismo se na tome da se svi naši članovi medjubosno poštuju, kao i ostale kolege iz državnih organizacija.
1.Taktički Tim
-Reagovanje u visokorizičnim situacijama: Intervencije u slučajevima oružanih sukoba, otmica, terorizma i talačkih kriza, uz primenu specifičnih taktičkih metoda radi zaštite civila i neutralisanja pretnji. -Redovna obuka i vezbe tima radi održavanja visokog nivoa stručnosti, discipline i efikasnosti na terenu.
2. Supervizorsko Odeljenje
-Nadzor rada: Pratiti i nadgledati rad patrolnog osoblja radi osiguranja pravilnog i ispravnog obavljanja dužnosti.
-Izveštavanje: Redovno pripremati i dostavljati izveštaje vrhovnoj komandi/komandi o stanju, rezultatima i potrebama pojedinačnih grupa unutra patrolnog osoblja i samom radu pojedinaca.
3. Istražno odeljnenje (Inspektori)
-Odeljenje za brobru protiv uzgajanja i distribucije narkotika: Sprovođenje akcija za zaustavljanje proizvodnje, distribucije i prodaje narkotika.
-Kriminalisticko odeljenje: Prikupljanje dokaza, analiza i korišćenje obaveštajnih podataka kako bi se unapredile istrage i efikasnije razbile kriminalne bande/porodice u saradjni sa FIB-om.
Struktura cinova:
----------------- VRHOVNA KOMANDA -----------------
[30.] Državni Sheriff
[29.] Zamenik Državnog Sheriff-a
[28.] Asistent Državnog Sheriff-a
[27.] Pukovnik
[26.] Major
[25.] Glavni Inspektor
----------------- KOMANDA -----------------
[24.] Komandant Taktičkog Tima
[23.] Zam. Komandanta Taktičkog Tima
[22.] Kapetan
[21.] Poručnik
[20.] Potporučnik
[19.] Zamenik Glavnog Inspektora
[18.] Komandir Stanice
----------------- SUPERVIZORI -----------------
[17.] Narednik
[16.] Vodja patrole
[15.] Zamenik Vodje patrole
----------------- INSPEKTORI -----------------
[14.] Viši Inspektor
[13.] Inspektor
[12.] Nizi Inspektor
----------------- TAKTICKI TIM -----------------
[11.] Taktički Tim Pilot
[10.] Taktički Tim Snajperista
[9.] Taktički Tim Operativac
----------------- PATROLNO OSOBLJE -----------------
[8.] Sheriff Senior
[7.] Sheriff Officer III
[6.] Sheriff Officer II
[5.] Sheriff Officer I
[4.] Sheriff Officer
[3.] Sheriff Junior
[2.] Sheriff Regrut
[1.] Suspendovan
Kodovi:
10-1 - Povratak u bazu
10-2 - Negativno
10-3 - Prekid komunikacije na radio
10-4 - Pozitivno
10-5 - Ponovite poslednji prenos
10-6 - Zanemarite poslednju prenos
10-7 - Odlazak na pauzu
10-8 - Povratak sa pauze
10-10 - Pucnjava u toku
10-14 - Oblacenje specijalne uniforme
10-20 - Trenutna lokacija
10-21 - Stanje na terenu
10-30 - Standardno zaustavljanje vozila
10-33 - Potrebno pojacanje
10-57 VIKTOR - Potera za vozilom
10-57 FOKSTROT - Potera za pesakom
10-99 - Situacija zavrsena
Kod A - Pad igre
Kod B - F8 i U
KOD 1 Redovna situacija
KOD 2 Polu hitna situacija
KOD 3 Hitna situacija
Status 1 - Prijava na duznost
Status 2 - Odjava sa duznosti
2. Vaše godine: 18
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 6h
5. Vaš Discord: lucius1595
6. Vaše ingame ime: Porfirio Princ
7. Vaš ID: 69125
Dodatne informacije
1. Lider za San Andreas Highway Patrol (SAHP).
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
-Pre svega, imam veliko iskustvo u SAHP-u i državnim organizacijama. Većinu svoje karijere koja traje sam proveo u SAHP-u. Od prethodnih šerifa sam video i naučio kako se vodi organizacija, te bih u tome i sam bio odličan. Do sada sam u svakoj organizaciji u kojima sam radio bio na visokim pozicijama, te sam apsolutno svestan svih svojih odgovornosti i obaveza. Smatram da lider mora biti primer drugima — kroz disciplinu, aktivnost i poštovanje pravila. Moj cilj je da svaki član SAHP-a zna svoju ulogu, da postoji red, hijerarhija i međusobno poštovanje, ali i da svaki član ima podršku i priliku za napredak.
-Organizaciju bih podigao na viši nivo profesionalizma i aktivnosti. Moj cilj je da SAHP postane organizacija koja je aktivna na terenu, prepoznatljiva i poštovana, kako od strane građana tako i od strane kriminalnih grupa. Svaki član organizacije bi morao da prodje obuku, gde bi prvo pokazao svoje znanje i sposobnosti. Ubrzo kroz dalji rad bi članovi bili još bolji.
-Imam dobre veštine komunikacije i vodjenja ljudi.
-Želeo bih svoje znanje da iskoristim na najbolji mogući način, takodje to isto znanje da prenesem i na druge.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
-Uveo bih nekoliko novih odeljenja, svako odeljenje bi imalo tačno odredjeno zaduženje.
-Sprovodjenjem redovnih treninga za celu organizaciju i kvalitetnih obuka za nove članove.
-Praktikovanjem strogo propisane hijerarhije.
-Svi članovi bi bili u obavezi da se ponašaju maksimalno profesionalno i ozbiljno na dužnosti.
-Bazirali bismo se na tome da se svi naši članovi medjubosno poštuju, kao i ostale kolege iz državnih organizacija.
1.Taktički Tim
-Reagovanje u visokorizičnim situacijama: Intervencije u slučajevima oružanih sukoba, otmica, terorizma i talačkih kriza, uz primenu specifičnih taktičkih metoda radi zaštite civila i neutralisanja pretnji. -Redovna obuka i vezbe tima radi održavanja visokog nivoa stručnosti, discipline i efikasnosti na terenu.
2. Supervizorsko Odeljenje
-Nadzor rada: Pratiti i nadgledati rad patrolnog osoblja radi osiguranja pravilnog i ispravnog obavljanja dužnosti.
-Izveštavanje: Redovno pripremati i dostavljati izveštaje vrhovnoj komandi/komandi o stanju, rezultatima i potrebama pojedinačnih grupa unutra patrolnog osoblja i samom radu pojedinaca.
3. Istražno odeljnenje (Inspektori)
-Odeljenje za brobru protiv uzgajanja i distribucije narkotika: Sprovođenje akcija za zaustavljanje proizvodnje, distribucije i prodaje narkotika.
-Kriminalisticko odeljenje: Prikupljanje dokaza, analiza i korišćenje obaveštajnih podataka kako bi se unapredile istrage i efikasnije razbile kriminalne bande/porodice u saradjni sa FIB-om.
Struktura cinova:
----------------- VRHOVNA KOMANDA -----------------
[30.] Državni Sheriff
[29.] Zamenik Državnog Sheriff-a
[28.] Asistent Državnog Sheriff-a
[27.] Pukovnik
[26.] Major
[25.] Glavni Inspektor
----------------- KOMANDA -----------------
[24.] Komandant Taktičkog Tima
[23.] Zam. Komandanta Taktičkog Tima
[22.] Kapetan