Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected G.P 6.15 + VDM + MG + PG | 51371 38859 50938 73823

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
35758
Players nickname
zeljko secondigliano
Suspect ID
id: 51371 38859 5093
Date of violation
Apr 24, 2026
Time of violation
23:51
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=OSyKhqDsW14&list=RDOSyKhqDsW14&start_radio=1

Zeljko Secondigliano

Player
Player
sve u pov udaraju kolima mene i kolegu pucaju u nas i ovaj sto lezi 73823 prekrsio pg doticna osoba 38859 prekrsila pravilo mg nisam dao pasos ni legitimaciju

Last edited:

Zeljko Secondigliano

Player
Player
Došao si do porchea i počeo brojati da se udalji? Jesi li se sjetio možda da kažeš razlog? Tu si prekršio GP 6.15 :ROFLMAO:
a jesam li te pucao nisam i ti si otisao na malo brdasce i poceo rafalat po meni i kolegi a ja nisam metak opalio u tebe ja tu nista nisam prekrsio nego ti lijep pozdrav lepi

Dominator

Player
Player
sve u pov udaraju kolima mene i kolegu pucaju u nas i ovaj sto lezi 73823 prekrsio pg doticna osoba 38859 prekrsila pravilo mg nisam dao pasos ni legitimaciju
DRUZE ti si izasao na autoput e 76 znas kao al ne ti si izasao na auto put i krenuo pucat po rendom ljudima di su tebi dokazi da je bas u tom autu bio netko tko je pucao na tebe nemozes izletit na cestu i pocet pucat po svakom i rendom autima koji tu prolaze jer je tebi metak doletio u glavu iz tog smjera ahahhaah stavljas barikadu u sred 10/10 brojis ljudima da se odalje bez da kazes IC razlog ID: 31593
tvoj kolega je prekrsio 6.15 ID:51371je prekrsio VDM i 6.15 kraj price micka ljubi brat procitaj sta sam napisao za mg mozes kaznit skoro svih da ne pisem ID-eve Lp

Zeljko Secondigliano

Player
Player
DRUZE ti si izasao na autoput e 76 znas kao al ne ti si izasao na auto put i krenuo pucat po rendom ljudima di su tebi dokazi da je bas u tom autu bio netko tko je pucao na tebe nemozes izletit na cestu i pocet pucat po svakom i rendom autima koji tu prolaze jer je tebi metak doletio u glavu iz tog smjera ahahhaah stavljas barikadu u sred 10/10 brojis ljudima da se odalje bez da kazes IC razlog ID: 31593
tvoj kolega je prekrsio 6.15 ID:51371je prekrsio VDM i 6.15 kraj price micka ljubi brat procitaj sta sam napisao za mg mozes kaznit skoro svih da ne pisem ID-eve Lp
Morao sam staviti barikadu da nas ne kaze koliko i ne udaraju

Zeljko Secondigliano

Player
Player
Pucam po one koji su pucali po nama i gazili nas kolima

Zeljko Secondigliano

Player
Player
Moj kolega nije prekrsio 6.15 brojao je da se sklone par puta smo brojali 5 sekundi

Zeljko Secondigliano

Player
Player
da i oni su otisli i vratili se moras opet brojat i brate nemozes kako ti nije jasno nemozes stavljati barikadu u sred pucnjave druzee alooo
Brojano im je kolega par puta i kad su otisli i poceli da pucaju na nas mi smo samo uzvratili paljbu malo nauci pravila pa mi se javi

Status
Not open for further replies.
Top Bottom