Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
196285
Players nickname
Alvin World
Suspect ID
244650, 188748
Date of violation
Apr 23, 2026
Time of violation
23.03
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=hjiFjPQfUyA

alperbaba31

Player
Player
Bir avcı avcısı olarak görevimi yerine getiriyorum, aranan bir şüpheliyi takip ediyorum. Şüpheliyi, başka bir memurla birlikte yasal bir devriye aracında buldum. Araçların kimlik numaraları 244650 ve 188748 idi.

Polis memurlarından biri suç duyurusunda bulunmasına rağmen, diğer memur onu kapsadı ve birlikte araç kullanırken onu korudu. Bu açık bir şekilde Görev İhlali (Görev Suistimali) vakasıdır.

Kovalamaca sırasında, arazinin zorluğu nedeniyle birkaç kez yanlışlıkla araçlara çarptım. Herhangi bir sözlü uyarı (talep) veya geçerli bir rol yapma gerekçesi hariç, araçlardan inip beni öldürene kadar ateş ettiler.

Sunucu kurallarına uymak yerine, yasal yetkilerini bir suçluyu korumak için kullanıyorlar. Kanıt olarak ekran bağlantısını ekledim ve video kaydının tamamı mevcut. Bu oyunculara karşı gerekli ilişkiler için talepte bulunuyorum.Olay,Turkish time is 1 hour ahead of the server time.

Biomask King

Making Moves, Not Noise!
Server Administrator
Upon reviewing the evidence, I have decided to Deny this report.

Incorrect Format Title:
The Title does not have ID.
Use of Foreign Language to describe the situation
(Use Only English)

Please Refer to the Rules for Filing a complaint Here
And file a new complaint

Status
Not open for further replies.
Top Bottom