Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.

lui bonanza

da je lako biti Lui Lui bi bio svako
Player
Lični Podaci
Otac Dino Bonanza
Majka Atifa Bonanza
Fizicki izgled
Visina 190 cm
Tezina 89 kg
Boja ociju braon
Boja kose bijela
Tetovaze diskretne tetovaze na rukama

karakteristike

Prednosti Hladnokrvnost odlicno poznavanje grada vestina sa oruzijem i vozilima
slabost Lako plane na nepravdu previse rizikuje zbog adrenalina

Zivotna prica (200+rijeci)

Ime mi je Lui Bonanza… identifikacijonim brojem 82990 ali to ime koriste samo oni koji me ne poznaju. U gradu sam poznat kao Lui.

To ime ne dolazi iz poštovanja — dolazi iz straha.

Odrastao sam u svijetu gdje su greške bile luksuz koji niko nije mogao priuštiti. Moj otac je bio dio kriminala, ali nije razumio pravila igre. Vjerovao je ljudima. Platio je za to životom. Njegova smrt nije bila tragedija — bila je lekcija. Najvažnija koju sam ikada naučio.

Ja ne vjerujem. Ja procjenjujem.

Dok su drugi gubili vrijeme po školama i ulicama bez cilja, ja sam gradio temelje. Posmatrao sam, učio, povezivao ljude. Sa 16 godina sam već imao ljude koji rade za mene — ne zato što su htjeli, nego zato što su morali. U mom svijetu nema prijatelja. Postoje samo interesi.

Dolazak u Los Santos nije bio slučajan. To je bio plan. Grad pun novca, slabih lidera i ljudi koji misle da su nedodirljivi. Takvi najbrže padaju.

Počeo sam tiho. Informacije. Dugovi. Usluge. Ljudi su dolazili kod mene misleći da imaju kontrolu. Nisu ni shvatili kada su je izgubili.

Danas, ime Lui se ne izgovara glasno. Ne zato što ga ne znaju — nego zato što znaju šta znači. Kontrolišem tokove novca, ljude, teritorije. Legalni poslovi su samo paravan. Prava moć se krije iza zatvorenih vrata, u razgovorima koji se nikada ne bilježe.

Ne koristim silu ako nije potrebna.

Ali kada jeste — završavam stvari bez greške.

Ja ne prijetim. Ne pravim scene. Ne dokazujem se.

Ja samo odlučujem.

I u mom svijetu… odluke su konačne.

Ako si pametan, nikada me nećeš upoznati.

Ako nisi… već je kasno.
Ishodi
Snalazljivost (1VS2) Lui bonanza se moze suprostaviti dvojici naoruzanih napadaca zbo svog iskustva i obuke (u skladu sa FEARRP pravilima)

Medicinska vestina Lui bonanza moze pruzati prvu pomoc (REVIVE) Dok u ruci drzi revolver ili tazer (ne puske)

Pretraga Lui bonanza moze pretrazivati lica i podizati stvari sa poda sa jednom rukom dok u drugoj drzi hladno oruzije ili tazer

Off road voznja Lui bonanza moze voziti vozila van auto puta (Off road) brzinom do 65 kmh zbog svoga iskustva u trkama

Dukat Velascoo

Senior Administrator
Senior Administrator
Biografija PRIHVACENA Pripazite na pravilo PG U slučaju kršenja zakonika izriče se IC Kazna, u slučaju kršenja server pravila biografija se povlači.
Sto se tice podizanje stvari sa poda dok imate revolver ili tejzer u ruci, to vam je nepotrebno, jer to nije krsenje server pravila.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom