Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved EMS Korumpirana Biografija | Petar Carmonte | 84487 |

Status
Not open for further replies.

Petar Carmonte

Player
Player
Organizacija: EMS

Ime: Petar Carmonte
Spol: Musko
Dob: 23
Nacionalnost: Srbin
Mjesto rođenja: Beograd
Boja očiju: Braon
Boja kose: Crna
Tetovaže: Leva / Desna Ruka, Leva/Desna Noga, Ledja
Snage: Socialnost, Komunikativnost
Slabost: Kratak fitilj

Zivotna prica:

Ja sam Petar Carmonte, rodjen u Beogradu, Srbija. Odrasto sam okruzen ljudima i od malena sam bio drustven i komunikativan. Uvek sam lako ulazio u pricu sa drugima i pravio kontakte gde god sam se nasao. Moji su me ucili da budem posten i da se snadjem u zivotu kako znam i umem. Kroz odrastanje sam prolazio razne situacije koje su me ojacale ali i napravile da imam kratak fitilj kad me neko izbaci iz takta. Tetovaze koje imam po rukama, nogama i ledjima nisu tu bez razloga, svaka ima neku svoju pricu iza koje stoje razna iskustva.

Zivot me nije mazio ali sam uvek nalazio nacin da izguram dalje. Nisam neko ko odustaje lako, vise sam tip koji ide glavom kroz zid ako treba. Vremenom sam naucio kako da pricam sa ljudima i kako da okrenem situaciju u svoju korist, ali isto tako znam da napravim problem kad treba.

Prica o karijeri:

Svoju pricu sam poceo u Beogradu gde sam radio razne poslove kako bih steko iskustvo i pare. Nisam birao poso, radio sam sve sto se nudilo samo da bi napredovao i naucio nesto novo. Kroz sve to sam upoznao razne ljude i napravio kontakte koji su mi kasnije znacili.

Moja najveca prednost je bila komunikacija jer sam znao kako da pridjem ljudima i kako da se snadjem u svakoj situaciji. Ali moj temperament me je cesto uvodio u probleme pa sam morao da naucim kako da ga kontrolisem. Kroz vreme sam izgradio sebe i steko iskustvo koje me je dovelo tu gde sam danas.

I dalje radim na sebi i gledam da napredujem sto vise mogu, jer ne planiram da stanem. Znam sta hocu i idem ka tome bez obzira na prepreke.

Jedini ishod:
1 - Moći obavljati bilo kakve ilegalne aktivnosti samo dok Niste na dužnosti (i dalje morate slijediti pravila servera )

Dukat Velascoo

Senior Administrator
Senior Administrator
Biografija PRIHVACENA U slučaju kršenja zakonika izriče se IC Kazna, u slučaju kršenja server pravila biografija se povlači

Status
Not open for further replies.
Top Bottom