I made a complaint for G.R. 1.1. Namely, I shared my social club with a friend which I didn't know I shouldn't do. I got banned back in 2023. Now I decided to appeal and Abraham rejected it and asked me to give him my social club name, then rejected it again saying I need proof, then he just rejected it.
Dude made me waste time doing all of this just to reject it instead of rejecting it in the first place.
Please, at least do me a favor and unban me, so my time isn't wasted.
An administrator that issued the ban is not an administrator anymore.
Here are the complaints:
Dude made me waste time doing all of this just to reject it instead of rejecting it in the first place.
Please, at least do me a favor and unban me, so my time isn't wasted.
An administrator that issued the ban is not an administrator anymore.
Here are the complaints:
Rejected - G.P. 1.1 | Geritto Malchiny
Dobio sam ban, jer sam dijelio Social Club sa prijateljem, ne znajući da je to ilegalno. Žao mi je zbog toga i naravno, neću više napraviti stu grešku. Admin u pitanju više nije admin, pa ako je moguće, dajte mi unban s obzirom na to, ako ne, onda razmotrite moju ispriku. Unaprijed, hvala.
gta5grand.com
Dobio sam ban, jer sam dijelio Social Club sa prijateljem, ne znajući da je to ilegalno. Žao mi je zbog toga i naravno, neću više napraviti stu grešku. Admin u pitanju više nije admin, pa ako je moguće, dajte mi unban s obzirom na to, ako ne, onda razmotrite moju ispriku. Unaprijed, hvala. Kao...
gta5grand.com
Dobio sam ban, jer sam dijelio Social Club sa prijateljem, ne znajući da je to ilegalno. Žao mi je zbog toga i naravno, neću više napraviti stu grešku. Admin u pitanju više nije admin, pa ako je moguće, dajte mi unban s obzirom na to, ako ne, onda razmotrite moju ispriku. Unaprijed, hvala. Kao...
gta5grand.com