Dobar dan, posem ovaj appeal zato sto sam pre nekoliko meseci dobio ban na grandu zbog razloga koji ja nisam znao pisalo mi je da traje 60 dana i ja sam pisao appeal iako nisam znao razlog bana i on je bio odbijen i od tada je pisalo da sam banovan na 10 hiljada dana i sada nakon nekoliko meseci svi moji prijatelji su krenuli opet da igraju grand rp ali ja ne mogu zbog bana i kada sam opet usao u grand i video da pise twink jedan drugar mi je rekao da to znaci da sam imao dva akaunta ili slicno tako i ja mogu da se kunem u majku da nikad nisam imao vise od jednog akaunta i nisam dugo igrao i imam veoma veliku zelju da se vratim na grand projekat zato sto mislim da je ovo veoma dobra igrica i da mogu lepo da nastavim i igram sa drugarima. Ja nemam puno iskustva u ovoj igrici i mislim da zasluzujem drugu sansu jer ja nikada nisam nista uradio sto je zabranjeno i ako jesam to je bilo bez moje namere tako da prihvatite moje izvinjenje i nadam se da cu dobiti jos jednu sansu a ako ne bar da znam razlog bana i ako mogu nekako da dokazem da sam igrao sam na jednom akauntu.