Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
75898
Players nickname
Mihajlo Milovanovic
Administrators nickname
Aldin_Verstappen
Date
Jul 27, 2025
Time
00:00
Proofs
Nemam dodatne naloge. Molim proveru logova/IP adresa.

Mihajlo Milovanovic

Player
Player
Dobar dan, posem ovaj appeal zato sto sam pre nekoliko meseci dobio ban na grandu zbog razloga koji ja nisam znao pisalo mi je da traje 60 dana i ja sam pisao appeal iako nisam znao razlog bana i on je bio odbijen i od tada je pisalo da sam banovan na 10 hiljada dana i sada nakon nekoliko meseci svi moji prijatelji su krenuli opet da igraju grand rp ali ja ne mogu zbog bana i kada sam opet usao u grand i video da pise twink jedan drugar mi je rekao da to znaci da sam imao dva akaunta ili slicno tako i ja mogu da se kunem u majku da nikad nisam imao vise od jednog akaunta i nisam dugo igrao i imam veoma veliku zelju da se vratim na grand projekat zato sto mislim da je ovo veoma dobra igrica i da mogu lepo da nastavim i igram sa drugarima. Ja nemam puno iskustva u ovoj igrici i mislim da zasluzujem drugu sansu jer ja nikada nisam nista uradio sto je zabranjeno i ako jesam to je bilo bez moje namere tako da prihvatite moje izvinjenje i nadam se da cu dobiti jos jednu sansu a ako ne bar da znam razlog bana i ako mogu nekako da dokazem da sam igrao sam na jednom akauntu.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom