Informacije
- Vaše ime IRL: Djordjije
- Vaše godine: 16
- Vremenska zona: GMT +2
- Prosjek online po danu: 5-7
- Vaš Discord: drf_djokonda
- Vaše ingame ime: Sole Zaza
- Vaš ID: 58085
Dodatne informacije
1. Lider za: Bloods Street Gang
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?
- 2.1: Prošao sam kroz sve sfere kriminalnih organizacija i razumijem srž Bloodsa. Želim izgraditi ekipu koja se ne temelji samo na pucanju, već na poštovanju i hijerarhiji. Moj cilj je da Bloodsi budu najaktivnija banda koja diktira tempo na ulici, a ne samo broj na mapi.
- 2.2: Smatram da mogu održati disciplinu unutar HQ-a. Često se dešava da bande propadnu zbog toksičnosti ili kršenja pravila servera. Moja administracija bi se fokusirala na "hard RP" pristup gdje svaki član mora poznavati pravila (G.P. 6.15, FearRP, itd.) prije nego dobije invite.
- 2.3: Želim stvoriti sistem u kojem svaki sektor (Turf, Grafit, Robbery) funkcioniše autonomno, ali pod strogim nadzorom lidera. Želim da Bloodsi budu prepoznatljivi po svojoj crvenoj boji na svakom uglu grada, ne samo kroz snagu, već kroz konstantno prisustvo.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji
Da bi organizacija bila na vrhunskom nivou, uveo bih sljedeće segmente:- Turf Team: Sastavljen od najboljih pucača koji će redovno vježbati i komunicirati putem posebnog kanala. Cilj je 100% teritorija pod našom kontrolom uz maksimalno poštovanje pravila turfa.
- Graffiti Team: Posebna jedinica zadužena za farbanje grada. Njihov zadatak je da profit organizacije bude maksimalan, a grad "obojen u crveno" svakih sat vremena. Ovi članovi će imati bonuse za svaki set grafita.
- Sistem rankova: Rankovi se neće dobijati "na lijepe oči". Svaki level up zahtijeva aktivnost na eventima (Clandestine, Informant, FZ Raid).
- Obavezni sastanci: Jednom sedmično sastanak svih članova u HQ radi rješavanja internih problema i planiranja akcija.
- Umjesto "pucanja na prvu", insistiraću na dužem RP-u prilikom pljački i talačkih situacija. Želim da policija (LSPD/SAHP) ima kvalitetan RP protiv nas, a ne samo "shootout" bez riječi.
- Bonusi I Kazne: Uvođenje sedmičnih bonusa za najaktivnije članove i oštre kazne (blacklista) za one koji kvare ugled organizacije kršenjem pravila servera.