By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Placi placi bakmaze izadji malo iz te sobe i sidji s tipkovnice lose utjece na tebeCaooo.Igrac mi je reko da mi je razmisljanje ograniceno ko balkon zamolicu da se to sankcionise
Veliki pozdrav za Bjeli Mikacu![]()
HAHAHAHAHAHAHAHHAHACaooo.Igrac mi je reko da mi je razmisljanje ograniceno ko balkon zamolicu da se to sankcionise
Veliki pozdrav za Bjeli Mikacu![]()
Teooo znam da bi sad volio 200m da imas al ti ne ideHAHAHAHAHAHAHAHHAHA
Pa nisam ja ko ti djete ovisno o igrici tebi je jedini uspjeh u zivotu ono sta imas u grandu takod a molim te ugasi se samo se jos vise i vise sramotis...Teooo znam da bi sad volio 200m da imas al ti ne ide![]()
Pa nisam ja ko ti djete ovisno o igrici tebi je jedini uspjeh u zivotu ono sta imas u grandu takod a molim te ugasi se samo se jos vise i vise sramotis...
Bakmaze jel ti jedini uspjeh u zivotu sta si mn skemo za 40m
DAAAAABakmaze jel ti jedini uspjeh u zivotu sta si mn skemo za 40m
I ti mislis da mene ladno boli kurac i za tobom i za 40m trenutno, usuti se molim te sreca pa je ukinuto pravilo konstantno krsenje pravila jer bi ti odavno bio na permi al ne brini vrati li se ikad ja cu te prvi reportat... Sad nastavi plakat i sjedit na forumu kad nadjes neki drugi argument da mi kazes osim mikacua javi seDAAAAA
Ajde mij Funboy gledaj sta ja radim i placi sto ti ne mozesI ti mislis da mene ladno boli kurac i za tobom i za 40m trenutno, usuti se molim te sreca pa je ukinuto pravilo konstantno krsenje pravila jer bi ti odavno bio na permi al ne brini vrati li se ikad ja cu te prvi reportat... Sad nastavi plakat i sjedit na forumu kad nadjes neki drugi argument da mi kazes osim mikacua javi se![]()
Hmmmm kad smo vec kod plakanja bas me zanima ko je plakao za 26 rank kod mene u sahpu i bas me zanima ko je plakao luiju u vc da mi nabije warn na org jer si bio ljubomoran sta ti nisi sposoban uzet org, zamisli da si toliki specijalac da na NG discord napises da ces nabit disband sahpu i nakon toga dobijes blacklistu za zamjenike i lidere i warn ing e vidis djordje tu sam te ja sjebo pa jel mozda to razlog zasto jos places jer imas bl za sve moguce...Ajde mij Funboy gledaj sta ja radim i placi sto ti ne mozes
ko god da je kod tebe zelio bit u sahpu ima rak na mozguHmmmm kad smo vec kod plakanja bas me zanima ko je plakao za 26 rank kod mene u sahpu i bas me zanima ko je plakao luiju u vc da mi nabije warn na org jer si bio ljubomoran sta ti nisi sposoban uzet org, zamisli da si toliki specijalac da na NG discord napises da ces nabit disband sahpu i nakon toga dobijes blacklistu za zamjenike i lidere i warn ing e vidis djordje tu sam te ja sjebo pa jel mozda to razlog zasto jos places jer imas bl za sve moguce...![]()
Zamisli da ti uzmem pikacu od 160m za koji si radio dva meseca uzeo sam ti ga za 10minutaHmmmm kad smo vec kod plakanja bas me zanima ko je plakao za 26 rank kod mene u sahpu i bas me zanima ko je plakao luiju u vc da mi nabije warn na org jer si bio ljubomoran sta ti nisi sposoban uzet org, zamisli da si toliki specijalac da na NG discord napises da ces nabit disband sahpu i nakon toga dobijes blacklistu za zamjenike i lidere i warn ing e vidis djordje tu sam te ja sjebo pa jel mozda to razlog zasto jos places jer imas bl za sve moguce...![]()