Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Vredjanje na forumu / Teo Crni 66035

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
2013
Players nickname
Djolee
Suspect ID
66035
Date of violation
Apr 28, 2026
Time of violation
0000
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/1323560/

Geri Leon

Player
Player
Caooo.Igrac mi je reko da mi je razmisljanje ograniceno ko balkon zamolicu da se to sankcionise
Veliki pozdrav za Bjeli Mikacu👊

Teo Crnii

Player
Player
Teooo znam da bi sad volio 200m da imas al ti ne ide🤣🤣🤣🤣🤣
Pa nisam ja ko ti djete ovisno o igrici tebi je jedini uspjeh u zivotu ono sta imas u grandu takod a molim te ugasi se samo se jos vise i vise sramotis...

Teo Crnii

Player
Player
I ti mislis da mene ladno boli kurac i za tobom i za 40m trenutno, usuti se molim te sreca pa je ukinuto pravilo konstantno krsenje pravila jer bi ti odavno bio na permi al ne brini vrati li se ikad ja cu te prvi reportat... Sad nastavi plakat i sjedit na forumu kad nadjes neki drugi argument da mi kazes osim mikacua javi se👋

Geri Leon

Player
Player
I ti mislis da mene ladno boli kurac i za tobom i za 40m trenutno, usuti se molim te sreca pa je ukinuto pravilo konstantno krsenje pravila jer bi ti odavno bio na permi al ne brini vrati li se ikad ja cu te prvi reportat... Sad nastavi plakat i sjedit na forumu kad nadjes neki drugi argument da mi kazes osim mikacua javi se👋
Ajde mij Funboy gledaj sta ja radim i placi sto ti ne mozes

Teo Crnii

Player
Player
Ajde mij Funboy gledaj sta ja radim i placi sto ti ne mozes
Hmmmm kad smo vec kod plakanja bas me zanima ko je plakao za 26 rank kod mene u sahpu i bas me zanima ko je plakao luiju u vc da mi nabije warn na org jer si bio ljubomoran sta ti nisi sposoban uzet org, zamisli da si toliki specijalac da na NG discord napises da ces nabit disband sahpu i nakon toga dobijes blacklistu za zamjenike i lidere i warn ing e vidis djordje tu sam te ja sjebo pa jel mozda to razlog zasto jos places jer imas bl za sve moguce... 🤣

Micaaaaaa

propali drogas
Player
Hmmmm kad smo vec kod plakanja bas me zanima ko je plakao za 26 rank kod mene u sahpu i bas me zanima ko je plakao luiju u vc da mi nabije warn na org jer si bio ljubomoran sta ti nisi sposoban uzet org, zamisli da si toliki specijalac da na NG discord napises da ces nabit disband sahpu i nakon toga dobijes blacklistu za zamjenike i lidere i warn ing e vidis djordje tu sam te ja sjebo pa jel mozda to razlog zasto jos places jer imas bl za sve moguce... 🤣
ko god da je kod tebe zelio bit u sahpu ima rak na mozgu

Geri Leon

Player
Player
Zamisli da ti uzmem pikacu od 160m za koji si radio dva meseca uzeo sam ti ga za 10minuta🤣🤣🤣🤣

Status
Not open for further replies.
Top Bottom