Postovana Administracijo
Obracam vam se sa iskrenom molbom za ponovno razmatranje mog bana na nalogu ID 53530, koji mi je izrecen 13.01.2025. godine.
Od tog trenutka je prosao 470 dana. Ovaj period mi je dao i vise nego dovoljno vremena da razmislim o svojim greskama i shvatim koliko mi ovaj server i njegova zajednica zapravo znace. Iskreno zelim da se vratim roleplay-u, da nastavim tamo gde sam stao i ponovo provodim vreme sa prijateljima koje sam tu stekao.
Zeleo bih da napomenem i jednu otezavajucu okolnost iz tog perioda,igrao sam na starom i jako slabom racunaru. Cesti lagovi i tehnicki problemi su mi znatno kvarili RP iskustvo, sto je ponekad dovodilo do frustracija i situacija koje nisu bile primerene. U medjuvremenu sam nabavio novi racunar i sada imam ogromnu zelju da pokazem pravi, kvalitetan roleplay onako kako se on zaista igra, bez ikakvih tehnickih smetnji.
Cinjenica da sam do sada pisao vise zalbi i molbi za unban govori o tome koliko mi je stalo do mog naloga i povratka na server. Mnogo mi nedostaje sve sto sam tamo izgradio. Dajem vam svoju rec da cu maksimalno postovati sva pravila i da se ovakve stvari, ukoliko mi pruzite drugu sansu, apsolutno vise nikada nece ponoviti.
Hvala vam unapred na izdvojenom vremenu, citanju i razumevanju