- Vaše ime IRL: Žarko
- Vaše godine: 19
- Vremenska zona: GMT+1
- Od kada do kada ste inače ingame: Od 17:00 do 23:00
- Prosječna aktivnost po danu: 3-6 sati
- Vaš Discord: zareecstacy
- Vaše ingame ime: Zare Ecstacy
- Vaš ID: 71499
- Želim biti kurator Crime-a ili State-a: Crime
- Dodatne informacije
- Zašto želite postati admin?
Želim da postanem admin jer sam dugo aktivan na serveru i dobro poznajem pravila. Smatram da mogu doprineti zajednici održavanjem reda i fer igre, kao i rešavanjem konflikata između igrača na profesionalan način. Takođe želim da unapredim RP iskustvo za sve igrače. - Koje su vaše prednosti?
Moje prednosti su smirenost u stresnim situacijama, dobra komunikacija sa ljudima, odlično poznavanje pravila i brzo donošenje odluka. Veoma sam odgovoran i posvećen kada preuzmem neku obavezu. - Koje su vaše najveće slabosti?
Ponekad obraćam previše pažnje na detalje, ali radim na tome da budem efikasniji i brži u donošenju odluka. - Hoćete li biti spremni napustiti RP život i postati admin?
Da, spreman sam da u potpunosti napustim RP život kako bih se fokusirao na admin dužnosti. - Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis?
Da, spreman sam da prodam svoj biznis i ispoštujem pravila servera. - Da li postoji neki IRL problem koji vas sprečava da budete aktivni u ovom trenutku?
Zavrsavam srednju i upisujem faks, mada to mi nije toliko veliki problem, mozda par dana zbog prijemnih ali u buducnosti ne.
- Zašto želite postati admin?