Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Cimi Klofa

Player
Player
Informacije
1. Vaše ime u RL : Toni Petrak
2. Vaše godine : 21
3. Vremenska zona : GMT +3
4. Prosječna aktivnost na dan : Zavisi od posla, prosjek 02h-13h
5. Vaš Diskord : tounz #7706
6. Vaše Ingame ime : Cimi Klofa
7. Vaš ID : 2991

Dodatne Informacije
1. Zašto želite postati admin?
- Zelim postati admin kako bih mogao pomagati igracima,dati sve od sebe i pridonjeti da Grand ima bolji RolePlay i manje toksicnosti.U RolePlay-u sam vec dugo godina i htio bi kao neki koji je dugo u RolePlay-u i zna koji su najveci problemi kod igraca zelio bi da svake probleme pokusam svesti na minimum i da svako bude zadovoljan sa Grand-RPom.
2. Koje su vaše prednosti?
- Moje prednosti su to da sam dosta smirena osoba koja ne dize ton i ne voli da se raspravlja ,ja to gledam da prvo rijesim na miran nacin i da porazgovaram i ustanovim sta je problem i onda ga rijesim mirnim putem.
- Isto tako jedna od mojih prednosti je to sto brzo ucim stvari , imam misljenje da uvijek to moze bolje da se odradi sta god da je i dajem sve od sebe da odradim to bolje.
- Uvijek dijelim misljenje,timski sam igrac volim timski rad i dajem sve za tim.
-Uistinu jako dobro [vrhunski] poznajem RP pravila, dugi niz godina sam bio i HardRP igrac i uzivam u tome.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
- Ne volim nepravdu,ponizavanje slabijeg od sebe i nevolim kad neko grijesi i pritom pokusava prekriti gresku.
4. Hoćete li biti spremni napustiti RP život da bi postali admin?
- Naravno, spreman sam
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je da imate biznis dok ste administrator)
- Nemam biznis , ali i kad bih imao naravno da bih prodao kako bih postao dio Administracije.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom