Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
80418
Players nickname
Mile Travolta
Suspect ID
16073 72936 81291
Date of violation
Apr 30, 2026
Time of violation
17:41
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=ESOLg1wlVWc

zli

Player
Player
Znači nemam rijeći neznam odakle početi u svakom slučaju katastrofa teška
1.Dvije osobe dolaze na poziv i brišu poziv bez da su riješili situaciju
2.Iste dvije osobe pokušavaju slagati da su kamioni pokvareni
3.Osoba koja stoji sa strane i sve gleda radi u lspd što znaći da je lspd u gradu
4.ADMINISTRATOR nepoznatog imena pokušava me izbaciti iz auta i iz žutog kruga na taj način učiniti prekidanje poziva policiji
5.ADMINISTRATOR nepoznatog imena to radi iz razloga da pomogne svom prijatelju u igri što je nepošteno prema meni
6.ADMINISTRATOR LUKE BLACK isto tako vidno surađuje sa igračem jer sam ga tražio da provjeri da li je lspd u gradu znajući da stoji pored mene jedan
član lspd a on odgovara provjerit ču nakon toga piše uživaj što znači odbija da ti informaciju i surađuje sa igračem
Isto tako tražim da se tog admina i ostale OBAVEZNO PROVJERI ako se ustanovi da sam ja u pravu kaznit najvećom mogućom kaznom jer to je teška sramota da im to vi dopuštate da rade
SVAKI OFFTOPIC DA SE KAZNI WARN FORUM ACCOUNT

Last edited:

Black67

Player
Player
Znači nemam rijeći neznam odakle početi u svakom slučaju katastrofa teška
1.Dvije osobe dolaze na poziv i brišu poziv bez da su riješili situaciju
2.Iste dvije osobe pokušavaju slagati da su kamioni pokvareni
3.Osoba koja stoji sa strane i sve gleda radi u lspd što znaći da je lspd u gradu
4.ADMINISTRATOR nepoznatog imena pokušava me izbaciti iz auta i iz žutog kruga na taj način učiniti prekidanje poziva policiji
5.ADMINISTRATOR nepoznatog imena to radi iz razloga da pomogne svom prijatelju u igri što je nepošteno prema meni
6.ADMINISTRATOR LUKE BLACK isto tako vidno surađuje sa igračem jer sam ga tražio da provjeri da li je lspd u gradu znajuči da stoji pored mene jedan
član lspd a on odfgovara provjerit ču nakon toga piše uživaj što znači odbija da ti informaciju i surađuje sa igračem
Isto tako tražim da se tog admina i ostale OBAVEZNO PROVJERI ako se ustanovi da sam ja u pravu kaznit najvećom mogućom kaznom jer to je teška sramota da im to vi dopuštate da rade
SVAKI OFFTOPIC DA SE KAZNI WARN FORUM ACCOUNT
Ti si decko slucaj za posmatranje. Cime se ti bavis...svasta

Luke Black

Well-known member
Player
Nakon pregledanja ove zable odlucio sam odbiti ovu zalbu
Igraci nisu prekrsili navedeno pravilo.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom