Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
  • PLEASE PAY ATTTENTION

Before making complaint with a prefix for curator of the project please read these rules.
    1. Make complaint only in case if you already posted for high admins and they did not help you.
    2. Complaints for curator of the project ONLY for management level complaints. You can't appeal your warning or 7 days ban. You can appeal only permanent or long-term bans.

Thank you for attention! (c) Mazhor Pluxury
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
541371
Players nickname
Juless Marquess
Administrators nickname
Napal Fedorov
Date
May 2, 2026
Time
18.39
Proofs
-

Juless620

Player
Player
Merhaba Grand RP Yönetimi,

Hesabıma uygulanan IP yasağına itiraz etmek istiyorum. Gerekçe olarak hile önleme sistemi gösteriliyor, ancak ben asla hile, üçüncü taraf yazılım veya sunucu kurallarını ihlal eden herhangi bir program kullanmadım. Hileyle ilgili hiçbir şeyle ilgim yok.

Ayrıca yasaklama tarihiyle ilgili bir tutarsızlık fark ettim. Sistem yasaklama tarihini 01.05.2026 saat 18:39 olarak gösterirken, ben 02.05.2025 tarihinde normal şekilde giriş yapıp oynayabildim. Bu çelişki nedeniyle, lütfen kayıtları inceleyip bilgileri doğrulamanızı rica ediyorum.

Hesabımın ve IP yasağı kararının tamamen yeniden incelenmesini saygıyla rica ediyorum. Eğer bu durum otomatik bir hata veya yanlış tespit nedeniyle oluştuysa, cezanın kaldırılmasını talep ediyorum.

Zaman ayırdığınız ve gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederim.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom