Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Luka Pluxury

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL: Luka
2. Vaše godine: 19
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 10h-12h
5. Vaš Discord: luka002
6. Vaše ingame ime: Luka Pluxury
7. Vaš ID: 14802

Dodatne informacije

1. Lider za: LSPD
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? : Smatram da posedujem potrebne sposobnosti, iskustvo i odgovornost da vodim ovu organizaciju na profesionalan i efikasan nacin, dosta dugo sam u ovom gradu i upoznat sam sa svim sistemima organizacije. Bio sam u svakoj drzavnoj organizaciji vecinu puta gde sam i bio HC i znam kako treba da se postupa prema zaposlenima. Aktivan sam dosta i tu sam uvek da pomognem svakome u bilo kakvoj situaciji
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji. Smatram da je komunikacija kljuc uspesnog liderstva. Uvek sam spreman da saslusam clanove, resavam nedoumice i radim na poboljsanju atmosfere unutar organizacije. Kao lider, podsticao bih saradnju, medjusobno postovanje i profesionalan odnos medju clanovima. Kao lider, donosim sposobnost donosenja brzih i pravednih odluka cak i pod pritiskom. Postavio bih odredjene ljude kao moje zamenike gde se zna odgovornost svakog clana, bez tolerancije za neprofesionalno ponasanje. Moj cilj kao lider LSPD-a bio bi da organizaciju podignem na visi nivo kroz disciplinu, kvalitetan RP i dobru atmosferu unutar organizacije.

Top Bottom