Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
x
Players nickname
nepoznato
Suspect ID
55635
Date of violation
May 2, 2026
Time of violation
12:13
Proofs
https://streamable.com/4lqbvv

PrikolicaDzoni

OG kumodražanin
Player
Dobar dan postovana Administracijo malo sam isao forumom i naisao na snimak koji me je zacudio_Ovaj mokak je isao na masinu i pre nego sto je krenuo da se penje on je bilo full hp.Iako je bio full hp on je jeo meso i prosao kroz merdevine kao sto se vidi na snimku.Sad ne znam sta je cudnije to sto jede meso i kad je full ili to sto prolazi kroz merdevine.Hvala unapred pozzz

PrikolicaDzoni

OG kumodražanin
Player
Dobar dan postovana Administracijo malo sam isao forumom i naisao na snimak koji me je zacudio_Ovaj mokak je isao na masinu i pre nego sto je krenuo da se penje on je bilo full hp.Iako je bio full hp on je jeo meso i prosao kroz merdevine kao sto se vidi na snimku.Sad ne znam sta je cudnije to sto jede meso i kad je full ili to sto prolazi kroz merdevine.Hvala unapred pozzz
Svaki offtopic da se kazni !!!

isamznas

Player
Player
ti si decko degradiran, vidis da mu fali HP i kad je pojeo meso bio je full tkd ja ne znam ali poseti lekara da ti prepise lekove i da dioptriju, a to sto je prosao kroz merdevine je samo bug do GTA a ne do server ili njega, LP.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom