Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
80418
Players nickname
Mile Travolta
Administrators nickname
LUKE BLACK
Date
May 3, 2026
Time
8:23
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=yKfLDncBgHw

zli

Player
Player
Smatram da je administrator donio krivu odluku:
Radi se o višestrukim slučajevima od ovoga administratora koji vidno surađuje sa igračima i ima osobne razloge protiv mene
Pokušao sam ukazati i kroz igru zvao sam ostale administratore ali ne pomaže pokušat ćemo ovdje možda netko tko treba primjeti
Situacija u kojoj ćemo sada navesti bar 10 kršenja pravila od igrača gdje niti jedan neče bit kažnjen nego sam kažnjen ja to sve govori
o tome kako i šta radi ovaj administrator
1.Vrijeme 17:39-ID 88631 - VDM
2.Vrijeme 17:40 ID 88631 -VDM
3.Vrijeme 17:41 ID 67177-PG -Kroz rampu se baca na mene i veže a ja moram preskakati rampu
4.Vrijeme 17:43 ID 70232 -PG -Tejza dok sam vezean i imam puške na glavi
5.Vrijeme 17:47 ID 67177 -Fail RP TIMANJE -Dogovara se sa advokatom koji stoji pored njega da nema advokata
6.Vrijeme 17:49 ID 67177 -Fail RP -Razlog hapšenja nesuradnja netoćno i laž opet advokata nema a advokat stoji pored i sluša i gleda Vrijem
7.Vrijeme 17:51 ID 67177 -Fail RP -Traži da skinem masku dok sam vezan
8.Vrijeme 17:51 ID 12240 -Fail RP -Traži pasoš dok mi je uperena puška u glavu i traženo da dignem ruke OVAJ IGRAČ JE KAŽNJEN ALI NEZNAM IZ KOJEG RAZLOGA ADMIN JE REAGIRAO
9.Konstantno vrijeđanje G.P.3.1.
10.Konstantno vriješanje G.P.3.2.

Evo ja sam se potrudio najpreciznije pokazati što i kako vi prosudite sami isključivo se radi o ovom administratoru koji ima osobne stvari protiv mene
svatko tko bude htio biti pošten i pogledati video vidjet če da sve što je napisano je istina a kaznu sam dobio ja i jedan pripadnik policije nema smisla da lažem
ali nema smisla da ovakvi administratori koji pogoduju ili imaju prijatelje da igraju u gradu uopće rade posao administratora jer kako bi vama bilo da vas netko maltretira zato jer ima funkciju administratora vjerujem da se i drugim ljudima slične stvari događaju od strane ovoga administratora zahtijevam da ga kaznite na način koji vi najbolje znate kao što se mene kazni kad sam loš i kriv za svoje postupke hvala

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Nisi kaznjen za FailRp
Ispravi format

Status
Not open for further replies.
Top Bottom