Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
80418
Players nickname
Mile Travolta
Administrators nickname
LUKE BLACK
Date
May 3, 2026
Time
18:57
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=yKfLDncBgHw

zli

Player
Player
Smatram da je administrator donio krivu odluku:
Radi se o višestrukim slučajevima od ovoga administratora koji vidno surađuje sa igračima i ima osobne razloge protiv mene
Pokušao sam ukazati i kroz igru zvao sam ostale administratore ali ne pomaže pokušat ćemo ovdje možda netko tko treba primjeti
Situacija u kojoj ćemo sada navesti bar 10 kršenja pravila od igrača gdje niti jedan neče bit kažnjen nego sam kažnjen ja to sve govori
o tome kako i šta radi ovaj administrator
1.Vrijeme 17:39-ID 88631 - VDM
2.Vrijeme 17:40 ID 88631 -VDM
3.Vrijeme 17:41 ID 67177-PG -Kroz rampu se baca na mene i veže a ja moram preskakati rampu
4.Vrijeme 17:43 ID 70232 -PG -Tejza dok sam vezean i imam puške na glavi
5.Vrijeme 17:47 ID 67177 -Fail RP TIMANJE -Dogovara se sa advokatom koji stoji pored njega da nema advokata
6.Vrijeme 17:49 ID 67177 -Fail RP -Razlog hapšenja nesuradnja netoćno i laž opet advokata nema a advokat stoji pored i sluša i gleda Vrijem
7.Vrijeme 17:51 ID 67177 -Fail RP -Traži da skinem masku dok sam vezan
8.Vrijeme 17:51 ID 12240 -Fail RP -Traži pasoš dok mi je uperena puška u glavu i traženo da dignem ruke OVAJ IGRAČ JE KAŽNJEN ALI NEZNAM IZ KOJEG RAZLOGA ADMIN JE REAGIRAO
9.Konstantno vrijeđanje G.P.3.1.
10.Konstantno vriješanje G.P.3.2.

Evo ja sam se potrudio najpreciznije pokazati što i kako vi prosudite sami isključivo se radi o ovom administratoru koji ima osobne stvari protiv mene
svatko tko bude htio biti pošten i pogledati video vidjet če da sve što je napisano je istina a kaznu sam dobio ja i jedan pripadnik policije nema smisla da lažem
ali nema smisla da ovakvi administratori koji pogoduju ili imaju prijatelje da igraju u gradu uopće rade posao administratora jer kako bi vama bilo da vas netko maltretira zato jer ima funkciju administratora vjerujem da se i drugim ljudima slične stvari događaju od strane ovoga administratora zahtijevam da ga kaznite na način koji vi najbolje znate kao što se mene kazni kad sam loš i kriv za svoje postupke hvala

OVO JE NAPISAO ADMINISTRATOR LUKE BLACK A ADMINISTRATOR ALDIN VERSTAPPEN TVRDI NISI KAŽNJEN ZA FAIL RP
ID 80418 ce biti kaznjen za FailRP

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
ID 88631 udario vas je samo jednom i to na nacin da vam je cak htio pomoci nedovoljno dokaza za VDM ,al
- ID 88631 dobit ce kaznu za PZZ1.1 - Ubijanje u Green Zoni
- Vezivanje sa udaljenosti nije moguce radi skripte , ovo je na POV-u dsync kod rampe , on vjerovatno tu rampu nema tu slomnjena je sto se vidi po nacinu kako se karakter ponasa kada vi imate rampu i on nema , izgleda kao manji tp
Vi ID 80418 krsite MG ( Spominjanje Admina u RP situaciji + vise puta citanje ID-a igraca ) takodje krsite FearRP , imate uperene puske a odbijate da ispostujete uslov da ostanete u celiji + Pricanje iako je koamnda try bila uspjesna kroz Rp sto je FailRp
- Tejz u situaciji sa POV-a ne krsi pravila servera !
- Sto se tice situacije za ID 4162 , provjerio sam taj igrac InGame nije Advokat rank u GOV-u , samim time advokat nije stajao pored vas citavo vrjeme i odbijao pomoci
- Razlog hapsenja vrjedjanje i nesaradnja je tacno , vrjedjali ste ispred zatvora , onda u celiji niste suradjivali nema FailRp-a
- Nema GP3,1 ( OOC vrjedjanja ) ili GP3.2 na Dokazu ! Svo vrjedjanje je IC , clan koji se prepire sa vama ima Odobrenu korumpiranu biografiju
- " Fail RP -Traži da skinem masku dok sam vezan " Takodje moguc dsync nedovoljno dokaza , cim ste mu rekli da ste vezani rekao je da vas odvezuje i onda dao zahtjeve

Sto se tice odluke za vas Demorgan , administrator je donio ispravnu odluku , sto se tice ne kaznajvanja igraca koji ubija u Green zoni , adminu ce paznja biti skrenuta da se ovo vise ne desava

Status
Not open for further replies.
Top Bottom