Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

krix escobar

Player
Player
ime Krix Escobar
pol muski
starost 10 (u gradu)
Rasa Bijelac
Nacionalnost Kinez
Mesto peking
Otac Lei
Majka: Ling
Težina: 60
Visina: 190cm
Boja očiju braon
Boja kose Crna
Tetovaže imam
Prednosti Niko me ne moze ubiti:)
Slabost Mali zivci

Zovem se Krix Escobar i imam 22 godine. Rođen sam u Sandy Shoresu, mjestu gdje ili očvrsneš ili propadneš. Odrastanje tamo nije bilo nimalo lako – prašina, siromaštvo i ljudi koji se bore svaki dan da prežive. Moj otac je bio poznat po lošim izborima i često je upadao u probleme, dok je majka pokušavala da me skloni od svega toga, ali realno – u Sandy Shoresu nema puno izbora.
Sa 16 godina već sam razmišljao kao odrasla osoba. Škola me nije zanimala, više sam vremena provodio napolju nego u učionici. Društvo iz kraja me je oblikovalo – naučio sam kako da budem oprezan, kako da prepoznam opasnost i kako da se snađem kad je najteže. Nije to bio život kakav sam želio, ali bio je jedini koji sam znao.
Prvi problemi sa zakonom su došli rano. Nije bilo ništa veliko, ali dovoljno da shvatim da sam na tankoj liniji. Poslije toga sam počeo da radim sve i svašta – od sitnih poslova do stvari koje nisu baš čiste. Pare su bile motiv, ali i želja da budem neko, da izađem iz tog mjesta i napravim nešto od sebe.
Naučio sam da vjerujem samo sebi. Ljudi te lako prodaju za sitno, pogotovo tamo odakle dolazim. Greške sam pravio, i još uvijek ih pravim, ali svaka me naučila nečemu. Postao sam hladniji, oprezniji i spremniji na sve.
Danas imam jedan cilj – da se izdignem iznad svega što me pratilo cijeli život. Ne zanima me šta drugi misle, bitno mi je gdje idem. Jer jedno je sigurno – Krix Escobar neće zauvijek ostati samo još jedno ime iz Sandy Shoresa.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom