Poštovana administracijo
Obracam vam se povodom trenutnog statusa mog naloga 53530, sa molbom da jos jednom razmotrite moj slucaj.Nakon što sam postavio poslednju zalbu za G.P 6.22, dobio sam odgovor da nemam tu kaznu. Medutim, nakon dodatne provere naloga, uvideo sam da je moj status promenjen i da sam trenutno blacklisted. Zbog toga vam se ponovo obracam, kako bih dobio pojasnjenje i zamolio za još jednu priliku.Zelim jasno da naglasim da ne bezim od odgovornosti. Ako sam napravio bilo kakvu grešku, u potpunosti je prihvatam i iskreno se izvinjavam zbog toga. Svestan sam da su pravila tu sa razlogom i sada ih mnogo bolje razumem nego ranije.U međuvremenu sam ulozio vreme da naucim pravila i nacin pravilnog roleplay-a, i spreman sam da ih dosledno poStujem. Moj cilj nije samo da se vratim na server, vec da budem korektan i pouzdan igrač koji neće praviti probleme i koji ce doprineti kvalitetnijem RP okruzenju.Spreman sam da prihvatim bilo kakve uslove ili probni period ukoliko smatrate da je to potrebno, kako bih dokazao da sam se promenio i da zasluzujem novu sansu.Molim vas da uzmete u obzir moju iskrenost, protek vremena i spremnost da se popravim, te da mi omogucite jos jednu priliku.
Hvala vam na vremenu i razumevanju.