Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Dele

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Filip
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GTM+1
4. Od kada ste inace ing (Vremenski stavite npr. od 10:00 do 19:00): 11h do 16h, 20h do 23h
Prosjecna aktivnost po danu 5+ sati
6. Vaš Discord: kafaslatko1
7. Vaše ime u igri: Igor Darkness
8. Vaš ID: 85671
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: State

1. Zašto želite postati admin?
Želim da pomognem igračima što je više moguće, da odgovaram na tikete i da svaki igrac bude zadovoljan.
2. Koje su vaše prednosti?
Spretan, razumljiv
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Nestrpljiv
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
DA!
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)
Nemam biznis
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas spriječava da budete aktivni u ovom trenutku?
Škola (Samo da naglasim, proteklih mjesec dana sam imao problem sa PC-jem i nisam mogao ući u grand, to bi mogao potvrditi admin Denis Miica i mozete vidjeti da sam pisao Tehničkoj administraciji na forumu. 1.5. sam uspio riješiti problem, bio je u vezi moje grafičke i vratio se na aktivno igranje, pogledajte u logovima prije tog problema koliko sam bio aktivan i pogledajte ovih 6 dana od kako sam se vratio, koliko sam vec puno bio aktivan. Nadam se da vam nece smetati sto sam imao tehnickih problema proslih mjesec dana, ali vjerujte mi da cu biti sad najaktivniji. Ubrzo mi zavrsava skola tako da cu biti jos aktivniji).

Micka_Mic

Senior Administrator
Senior Administrator
Odbijeno

Povećajte aktivnost na serveru, novu prijavu za administratora mozete poslati za 7 dana​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom