Smatram da administarot nije doneo ispravnu odluku i dopustio mass break rules sa strane 81291. Ja mogu nabrojati samo jedan deo pravila koji je prekrsio, CR, PG, UB, Neadekvatno Ponasanje i Troll. Na pocetak se vidi radi FailRP, put do FIB krsi pravilo CR, PG i nastavlja ko nisto da nije bilo. UB krsi od pocetka moj pov do kraj-a. I on se ponasa neadekvatno. Svakako ovo nije prvi put raditi admin abuse.
Da dodam tu Rejected - Fail RP I LSPD SAHP FIB mi je odbio zalba bez razlog. State org je duznost da posalje bar 1 sluzbenik na poziv. Nije kaznio state org za neaktivnost koji sam cekao cele 30 minuta.
Zato vas molim ove 2 zalbe da se provere jos jednom te da se kazne igraca koji su krsili pravila i state org za Neaktivnost.
Da dodam tu Rejected - Fail RP I LSPD SAHP FIB mi je odbio zalba bez razlog. State org je duznost da posalje bar 1 sluzbenik na poziv. Nije kaznio state org za neaktivnost koji sam cekao cele 30 minuta.
Zato vas molim ove 2 zalbe da se provere jos jednom te da se kazne igraca koji su krsili pravila i state org za Neaktivnost.