1. Vaše ime IRL: Uros
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosjek online po danu: 4-8 sati
5. Vaš Discord: uros_lukic
6. Vaše ingame ime: Uros Pokemon
7. Vaš ID: 51141
Dodatne informacije
1. Lider za National Guard
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
2.1
Posedujem dosta predjasnjeg iskustva kao različiti činovi u NG-u. Bio sam komandir raznih jedinica (Kobre, 63. P.B., Vojna Policija)
upucen sam u njihov roleplay i smatram sebe sposobnog da uputem druge ljude kako da budu vođe istih jedinica. Pored komandira
jedinica imam iskustva i sa ostalim većim HC činovima spreman sam voditi ljude održavati ammo-runnove i održavati funkciju organizacije.
2.2
Smatram NG kao veoma značajnu organizaciju servera jer bez NG-a većina državnih organizacija ne može normalno funkcionisati. Zaduženi smo za snabdevanje oružjem, pancirima i municijom ali i za sigurnost države u većim situacijama kao što su racije i talačke krize. Mislim da NG treba imati ozbiljan i disciplinovan roleplay jer od nas zavisi dosta drugih organizacija.
2.3
Takođe želim voditi NG jer sam u toj organizaciji proveo dosta vremena i prošao kroz razne situacije od osnovnih dužnosti pa sve do rada u većim jedinicama. Tokom tog vremena sam naučio kako funkcioniše disciplina i timski rad u praksi ne samo teorijski. Imao sam priliku da radim sa različitim ljudima i da vidim kako se organizacija ponaša u ozbiljnim situacijama. Smatram da mogu da doprinesem stabilnosti NG-a i da podignem aktivnost i kvalitet RP-a kao i da uvedem više reda i ozbiljnosti u svakodnevni rad.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
3.1
Svako ko želi da se pridruži NG moraće imati minimum 7 IC godina i 14 OOC godina. Takođe mora proći osnovni ispitivanje od 10 pitanja gde su dozvoljene 2–3 greške, da bi se proverilo osnovno razumevanje pravila i rada organizacije.
3.2
Obuka bi bila i teorijska i praktična. Novi kadeti bi prvih par dana bili na kapiji sa instruktorima gde bi učili osnove discipline i ponašanje. Tokom tog perioda bi imali obavezu da prate uputstva i pokažu aktivnost.
3.3
Uveo bi jasniju strukturu jedinica kao što su Kobre i Vojna Policija da svako zna svoju ulogu i da organizacija funkcioniše organizovanije i ozbiljnije.
3.4
Vojna Policija bi kontrolisala ponašanje vojnika, proveravala dosijee i sprečavala nepoštovanje pravila kao i privodila one koji krše regulative ili napuštaju bazu bez dozvole.
3.5
Kobre bi bile specijalna jedinica za ozbiljnije operacije kao što su racije, talačke situacije i podrška drugim državnim organizacijama kada je potrebno.
3.6
63. padobranska brigada bi bila zadužena za helikopterske operacije, padobranske upade i brzi transport. Takođe bi pružala vazdušnu podršku tokom racija i talačkih situacija ako je potrebna.
Kodovi:
10-1 - Svi u bazu
10-2 - Odricno / Negativno
10-3 - Prekid emitovanja na radiju
10-4 - Primljeno / Potvrdjeno
10-5 - Ponovite poslednju poruku
10-6 - Zanemarite poslednju poruku
10-7 - Odlazak na pauzu
10-8 - Povratak sa pauze
10-9 - Ranjeni sluzbenik na terenu!
10-10 - Pucnjava u toku
10-11 - Pljacka u toku