Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Zero Romanov

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL: Sergej
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: UTC+2
4. Prosjek online po danu: 3-5h
5. Vaš Discord: sergej028
6. Vaše ingame ime: Zero Romanov
7. Vaš ID: 46941

Dodatne informacije

1. Lider za.....Federal Investigation Bureau
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

2.1 Zelim da postanim lider FIB jer zelim da nadogradim iskustvo kao lider neke vece ORG kao sto FIB. Zelim da ispravim neke greske koje sam radio kao lider Nacionalne Garde i jos imam mnogo ideja kako ORG uradio boljom
2.2 FIB smatram kao jednu od bitnijih organizacija zbog hapsenja opasnijih kriminalaca kao i vecih kriminalnih udruzenja ne samo u gradu vec po celoj drzavi.
2.3 Takodje imam orgomno iskustvo i znanje iz proslih mandata FIB-a. Imam i vrlo iskusnu ekipu koja bi mi pomogla da zavrsim 2 uspesna mandata.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
3.1 Jedinica Pinkertons bili bi najelitnija jedinica sa najvisom i najstrucnijom obukom u drzavi. Obuka bi se drzala u vojnoj bazi uz dogovor NG. I bila bi podeljena na 3 tipe obuke.
- 1. Pucanje: Svaki regrut ce imati odredjeno vrijeme za pucanje odredjenog broja meta. ko bude to uspijo prolazi na sledeci test
- 2. Kondicija: Svaki regrut nakon sto prodje test pucanja morat ce proci test kondicije i fizicke spremnosti. Cilj ce biti da se odrade vjezbe koje ce zadati direktor Pinkertona
- 3. Snalezenje u akcijama: Testiralo bi se kako ce se buduci clan jedinice snaci u akciji. Vrsila bi se kroz razne simulacije talackih situacija i pljacki prodavnica sa taocem i bez taoca, takodje i za pljacku vojne baze. Takodje bi bio dio tog testa kako bi se snasao u snimanju dokaza dronom i kako bi hapsijo kriminalce u civilu.
ako prodje sva 3 testa moze da postane clan jedinice
3.2 Poboljsao bih kljucnu stvar organizacije a to je komunikacija:

Status
Not open for further replies.
Top Bottom