Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
33702
Players nickname
Pleegounder Fraud
Administrators nickname
Aldin Verstappen
Date
Aug 8, 2025
Time
00:00
Proofs
https://youtu.be/4g3AG2EqDpM?si=cUseCg3Y6-jhHieF

Josip Selimović

Player
Player
Dobar dan. Na ovom projektu sam ostavio jako puno vremena za kojim ne zalim ali mi je zao mog bana na main(33702). Ne igram na projektu od Augasta 2025 godine zelio bih se vratiti opet u grad medju svoje stare prijatelje. Ja ni dan danas ne razumijem sta tacno ovo pravilo znaci jer nikom pomagao nisam namjerno niti sam bio sa takvim ljudima u drustvu koji pomazu nekome da opet i opet igra. Twink(43624) mi je banovan u Januaru 2025 ali za njeg nema povratka i za to mi je zao. Sto se tice main-a Stvarno bih se zelio izviniti svima a ko sam smetao ili nesta pogresno uradio nece se ponoviti u grad bih se vratio striktno radi boljeg RP-a a ne zbog neceg drugog. Zelio bih drugu sansu jer mi je ovo prvi put da je trazim. Hvala Administraciji na citanju moje zalbe, nadam se najiskrenije pozitivnom odgovoru kao i mom povratku medju raju i prijatelje jer mi to sve nedostaje nakon evo vec 9 mjeseci...

Status
Not open for further replies.
Top Bottom