vidi se kako udara pendrekom i posl e me pucaju 
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!ja vdm ti 6 15cisti VDM
ne znas ni da lazes do danas sam na banu bio danas unban hahahha ako iams za nlr okaci ja neradimradi VDM i svaki dan dolazi ispred kuca da Trola ilitiga da BAIT-a po 30 minuta bude tamo pokusava ukrast lik masinu i radi NLR po 5 puta
video je editovan di se ne vidi da baita udaranje je CD a ne 6.15 bilo bi 6.15 da si me udario pesnicom pa da sam ti vratio kundakom u glavu ono refleksno ali to slucaj nije hvala ljepa
jel da a sto mi dajes legtimaciju bez uniforme i to mozemo nije problemGOSPODIN SVE VREME GAZI A JA RADIM U GOVERMENTU I SMEM DA GA PUCAM AKO ON ME GAZI TO JE POKUSAJ UBISTVA
traje 1min sve se lepo vidi ako imas neku zamerku okaciokaci pov od pocetka sitoacije gde baitas
opaaa pa ja cu da popijem warn druze al sta se ono dobija za laganje administracije seti se sad cu nadjem di si radio NLRne znas ni da lazes do danas sam na banu bio danas unban hahahha ako iams za nlr okaci ja neradim![]()
AHAHAHAHAHHA ko place bre druze neznam ko je bezao u kola agahahhaahahahmalo pre po picki u marici sad placemo jao pa nemoj te pravila tako krsiti budte posteni lepo cuvaj te masinu
jeste traje 1 min al druze skapiraj da nije vidljiv pocetak RP situacije ahahhahahahatraje 1min sve se lepo vidi ako imas neku zamerku okaci![]()