Dobar dan, ovako ja sam dobio posao admina u petak, sve je islo u redu radio sam po 4/5 sati na dan, a onda sam danas hteo da udjem u igricu i video sam da sam banovan zauvek. Razlog bana je "rad na drugom projektu", prvo ja ne radim ni na kakvom projetuu drugom, apsolutno sve ulazem u ovaj server, danas sam pisao na discordu i ivkezu i Abrahamu, Abraham mi je odgovorio da vidim sa ivkezom, medjutim on ne odgovara. Odlucio sam da kontaktiram Muju Mustafica za kojeg imam sve pohvale jer mi je odma odgovorio na poruke i objasnio sta sve treba da radim. U dokazu cete videti ono sto je meni Mujo poslao za sta misli da je razlog zasto me je ivkez banovao, a to je mod za battefield 2 "Projec Reallity". Ta igrica nema nikakve veze sa nekim drugim serverima, niti sam ja tamo neki admin. U nju udjem dnevno na nekih sat vremena da malo odmorim od Granda. Iskreno se nadam da je neka greska i da cu dobiti UnBan i da cu se vratiti na posao admina jer mislim da sam apsolutno posvecen i serveru i trenutnom poslu u Administraciji servera.