Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
34397
Players nickname
Spectra Kurenai
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
May 29, 2024
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/3HaqNxW

Spektra Kurenai

Player
Player
Poštovani administratori, Želim da se iskreno izvinim zbog situacije vezane za pravilo G.P 6.22 i da objasnim šta se zapravo desilo. Svjestan sam da je moj postupak izgledao loše i razumijem zašto sam kažnjen, ali želim da uzmete u obzir cijelu situaciju, a ne samo dio koji je objavljen na forumu. Naime, uzeo sam novac sa porodičnog balansa, ali taj novac nisam imao namjeru da zadržim niti da oštetim porodicu. Vrlo brzo nakon toga sam kompletan iznos vratio nazad na balans. Na forumu je okačen samo dio dokaza gdje se vidi uzimanje novca, dok dio gdje vraćam isti taj novac nije prikazan, zbog čega cijela situacija izgleda mnogo gore nego što zapravo jeste. Nakon toga sam otišao u drugu familiju jer sam želio bolji i aktivniji gameplay, a ne da nekoga prevarim ili opljačkam. Prihvatam da sam možda trebao drugačije riješiti situaciju i komunicirati sa liderima prije bilo kakvih poteza, ali moja namjera nije bila kršenje pravila niti nanošenje štete zajednici. Molim vas da uzmete u obzir da nisam trajno prisvojio novac i da je sve vraćeno. Spreman sam da prihvatim bilo kakvu kaznu samo bih volio dobiti još jednu priliku da nastavim igrati na serveru bez problema. Naučio sam iz ove greške i ovako nešto se više neće ponoviti. Hvala vam na vremenu i razumijevanju.

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Ispravi format

Status
Not open for further replies.
Top Bottom