Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
66035
Players nickname
Teo Crnii
Administrators nickname
Dukat
Date
May 9, 2026
Time
00.00
Proofs
//

Teo Crnii

Player
Player
Poštovanje administracijo,

Smatram da je ovaj admin korumpiran jer je meni odbio biografiju s razlogom vise perkova u jednome a do sada su mi isti ti perkovi odobreni od vise seniora ukljucujuci i dukata koji mi je prije par dana prihvatio te perkove a sada od jednom ne mogu samo me zanima koja je razlika danas i prije 3 dana ako su isti perkovi ili vam admin bas i nezna najbolje radit biografije, takodjer moja je odbijena i dao mi je cd 7 dana da tek tada mogu pisati novu a smiljanu whiteu je odbio za isti razlog i nije mu dao cd pa me zanima jel ovo mozda neko favoriziranje zahtjevam da amin bude kaznjen i da moja bio bude odobrena ili smiljanova odbijena uz cd 7 dana kao i moja

Moja bio prije 3 dana: Rejected - SAHP korumpirana biografija | Teo Crnii | 66035
Moja danas odbijena bio: Rejected - SAHP korumpirana biografija | Teo Crnii | 66035
Prijasnje prihvacene biografije od drugih seniora: Rejected - SAHP korumpirana biografija | Teo Crnii | 66035
Rejected - SAHP korumpirana biografija | Teo Crnii | 66035
Rejected - SAHP Korumpirana biografija | Teo Crnii | 66035

Smiljanova bio na koju nije dobio cd: Rejected - SAHP korumpirana biografija | Smiljan White | 70540

Abraham Elkhabib

Chief Administrator
Chief Administrator
Adminu paznja skrenuta ( perk je skinut sa dobrim razlogom ali svakako nemad cooldown na biografiji mozes je opet ispravno napisat )

Status
Not open for further replies.
Top Bottom