Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.

Mate White

Low energy, high standards.
Player
Ime: Mate White
Pol: Musko
Starost: 27
Rasa: Belac
Nacionalnost: Nemac
Mesto rođenja: Sandy Shores
Otac: Bole Ourmoney
Majka: Milica Ourmoney
Težina: 95kg
Visina: 190
Boja očiju: Crna
Boja kose: Braon
Tetovaže: Ljeva Ruka.
Prednosti: Pametan, Strpljiv,
Slabost: Smotan

Životna priča:

Zovem se Mate White, imam 26 godina i rođen sam u Sandy Shores-u. Po nacionalnosti sam Nemac. Odrastao sam u malom, ali ponosnom mestu gde se poštuju prave vrednosti – čast, poštenje, rad i odanost porodici. Još kao dete pokazivao sam veliku znatiželju prema svetu oko sebe i stalno sam postavljao pitanja – kako stvari rade, zašto ljudi rade to što rade, i šta ja mogu da učinim da budem bolji svaki dan.Od malih nogu učili su me da budem jak, ne samo fizički već i mentalno. Naučen sam da se greške ne kriju već ispravljaju, da se istina ceni više od laži, i da se ljudi poštuju po delima, ne po rečima. Počeo sam karijeru u policiji gde sam stekao ogromno iskustvo u radu sa ljudima, donošenju brzih odluka i funkcionisanju pod stresom. Kasnije sam se pridružio vojsci, gde sam dodatno očvrsnuo i razvio sposobnost da ostanem miran u najkritičnijim situacijama.U slobodno vreme volim da vozim motor kroz pustinju i da slušam zvuke prirode dok razmišljam o životu. Takođe, sakupljam stare značke iz raznih gradova. Imam i kolekciju čudnih kamenčića koje sam nalazio na putovanjima.Trenutno služim kao pripadnik vojske u Los Santosu, gde se trudim da svojim znanjem i iskustvom doprinesem redu i stabilnosti. Volim red, organizaciju i timski rad. RP mi znači posvećenost i profesionalizam – sve što i u stvarnom životu cenim najviše.

Ishodi:
1-Zbog stecenog iskustva u Vojsci i Policiji Mate se može pucati u situacijama 1v2
2-Mate može da razbije kamericu pomoću /me /do /try komanda
3-Mate može da pretražuje, diže, veže, vuče, ubacuje u auto, izbacuje iz auta, uzima stvari iz gepeka, skuplja stvari, jede, pije sa pištoljem (revolverom, tejzerom ili bilo kojim drugim pištoljem) u ruci.
4-Mate moze da koristi heavy oruzja kao sto su Heavy sniper, shotgun i LMG zbog iskustva u Vojsci i Policiji
5-Mate može sa bilo kojim vozilom offroad pri brzini od 60km/h

Dukat Velascoo

Senior Administrator
Senior Administrator
Biografija PRIHVACENA Pripazite na pravilo PG Pripazite na pravilo P.D 1.6 U slučaju kršenja zakonika izriče se IC Kazna, u slučaju kršenja server pravila biografija se povlači. Sem sto vam deo gde skupljate stvari sa pod dok imate revolver u ruci ne treba, kao ni perk sa kojim mozete da lomite kamericu dok niste u state organizaciji, jer ne krsi server pravila.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom