Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
82469
Players nickname
XX
Administrators nickname
Micka Mic
Date
May 9, 2026
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/VWD61Kp

srki bajica

Player
Player
Postovana administracijo,

Pisem ovu zalbu sa zeljom da objasnim svoju situaciju za G.P 1.4 ban.

Situacija je da sam ja napravio nalog pre par meseci i igrao na njemu sa ID 82469. Posle nekog vremena setio sam se da imam stari nalog sa ID 34055 sa starog kompjutera, zeleo sam da vidim stari nalog. Pa sam poceo da igram na njemu, ali nisam razmisljao niti znao da to moze da ima posledice i da time krsim pravilo servera za posedovanje vise naloga. Nije mi bila nikakva namera da steknem bilo kakvu prednost nad drugim igracima, vec sam napravio nepromisljenu gresku.
Sa obzirom da nemam pristup Social Club-u za stari nalog sa ID 34055, a za drugi nalog sa ID 82469 posedujem sve podatke i na kojem bih voleo da nastavim da igram na projektu.

Moj predlog je da nalog sa ID 82469 bude unbanovan (mogu i zelim da pruzim sve inforamcije za ovaj nalog) takodje pristajem na sve uslove. A da nalog sa ID 34055 bude trajno banovan.
A sto se tice imena za nalog sa ID 82469 ne mogu da se setim posto je proslo par meseci od kad sam zadnji put igrao na njemu, nadam se da to ne predstavlja neki problem

Obecavam da se ovakve greske vise nece ponoviti i da cu od sada igrati iskljucivo na jednom nalogu postujuci sva pravila.

Hvala vam na vremenu i razumevanju.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom