Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
44781
Players nickname
Fixa Spid
Administrators nickname
Kizule Macakk
Date
May 10, 2026
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/GP5wncy

Fanter Majkic

Player
Player
Dobar dan dobio sam ban zato sto ne sme da se psuje uopste i guess? Da li ja stvarno ne mogu jednu psovku da kazem pritom ne vredjam nikoga vec kazem psovku jer nemam med kit. Ne znam zasto se ova kazna uopste praktikuje ako je ovo rp server posto ako ste jednom bili u saobracaju dobro znate kakve atrocije izlaze drugim vozacima iz usta mslm da ne moram da ulazim u detalje. Ali sto se tice mog bana da ja jesam rekao to nesto ali to nije bilo upuceno Nikome vec sam to rekao jer tokom robanja nisam imao medkit da bi podigao coveka i to sam rekao mahinalno a ne da bih uvredio igraca. Hvala na citanju

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Jasno je da nije upuceno nikome vec da kazemo " Uzrecica " tokom govora , al na ovom serveru zabranjeno je, ovaj put ce kazna biti skinuta i prebacena na Mute za GP3.2 , sledeci put nece biti tako obrati paznju na nacin govora tokom RP-a , sto se tice administratora , on je uradio sve kako je i trebao nema greske

Status
Not open for further replies.
Top Bottom