Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.

Lazar Whiite

Tatko igre
Player
Ime: Lazar Angell
Pol: Muskarac
Starost: 26
Rasa: Belac
Nacionalnost: Amerikanac
Mesto rodjenja: New York
Otac: Goran Angell
Majka: Dragana Angell
Tezina: 78,4 kg
Visina: 183 cm
Boja ociju: Zelena
Boja kose: Crna
Tetovaze: Leva ruka, desna ruka i desna noga
Prednosti: Snalavljiv, snazan, oprezan, mudar i samostalan
Slabosti: Slab sa zivcima i skoro uvek ljut

Zivotna prica 200+ reci:

Moje ime je Lazar Angell, moje rodno mesto je u New Yorku i tamo sam od malena, roditelji mi nisu bili najbolji nisam im verovao jer su uvek bili u nekoj svadji i nisu bili iskreni. Samo sam verovao pojedinacnim prijateljima u koje sam imao poverenje, dosta sam voleo da treniram i bavim sportom bio sam dosta pametan i sve mi je super bilo ali ubrzo sam se odselio da zivim sam jer mi je tako bilo najbolje od tog trenutka nisam vise bio ozbiljan krenuo sam u kriminal i sve je krenulo ka lose nisam bio dobar covek krao od ljudi, pljackao kuce i krao kola. Sve je palo u vodu... Ali ubrzo sam nasao posao kao pizza dostavljac ali kriminal nije stao smeo sam da idem sam na dvoje uvek u bilo kojoj situaciji zbog snage sam naucio i sa velikim puskama da baratam ali sa revolverom sam bio najbolji sto me cinilo takvim da mogu sam na dvoje bez ikakvog straha ali kada nalete na mene vise od dvojice odma sam bezao autom ka planinama niko me nije mogao stici ali nisam mogao vise od 60 km/h jer sam se plasio da se ne preokrenem
a i uvek sam bio bahat prema svima jer od pocetka kada me roditelji nisu voleli niti obracali paznju sam bio usamljen i nisam voleo ljude i do kraja zivota nisam voleo da pricam sa ljudima sto me ucinilo takvim kakav jesam...

-Lazar moze ici sam na dvoje (2vs1) zbog svoje snalazljivosti i svojih vestina

-Lazar moze da dize ljude sa medicinskom opremom, pretrazuje, uzeti stvari sa poda, roba i pljacka sa revolverom u ruci

-Lazar moze da pretraziti osobu sa bilo koje strane i ukrasti gotovinu sa bilo koje strane sa revolverom u ruci

-Lazar moze pricati na radio sa heavy puskama (lmg, assault, shotgun, itd...)

-Lazar moze voziti auto off-road do 60 km/h

-Lazar se moze ponasati bahato i vredjati clanove state/crime i civile jer ne voli ljude

Dukat Velascoo

Senior Administrator
Senior Administrator
Biografija PRIHVACENA Pripazite na pravilo PG Pripazite na pravilo P.D 1.6 U slučaju kršenja zakonika izriče se IC Kazna, u slučaju kršenja server pravila biografija se povlači.
Sem sto vam deo gde skupljate stvari sa poda dok imate revolver u ruci ne treba, jer ne krsi server pravila.
Ovaj perk - -Lazar se moze ponasati bahato i vredjati clanove state/crime i civile jer ne voli ljude - vam ne treba jer se koristi u state biografijama.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom