Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
13913
Players nickname
Frank White
Administrators nickname
Abraham Pluxury
Date
Jun 26, 2022
Time
20:50
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=SYLHWqB1bhU

Racoon

Player
Player
Moje ic ime je Frank White. Ic sam bio visi inspektor kod nacelnika Bukija Paljevica, zamenik nacelnika Caleta Bosa koju smo drzali bez nacelnika 15 dana, nakon toga ubrzo sam napustio i presao u high command drzavnog serifa Nikole Petrovica. Takodje sam bio supervizor u fibu kod Sevala Murinja koji je banan od Abrahama bez razloga i takodje u NG-u gde je bila predobra ekipa kod generala Giovanija koji je takodje bio banan zbog gluposti. Napustio sam server zbog toksicnosti koja vlada. Nisam bio na serveru mesec dana sve dok moj prijatelj Diego Costa nakon velikog truda u lspd-u dobio lidera i zatrazio moju pomoc. Imali smo predobru ekipu, radili smo po ceo dan svi otpocetka mandata koji je trajao ukupno 3 dana. Imali smo zalbu na nacelnika koja je odbijena od velike kolicine administracije sve dok Abraham nije rekao: e to nije tako,nego ovako, a to tako nikako nema smisla. Dogovorili smo se da umesto hapsenja nacelnika svi napustimo sud i da dobijemo ban. Moram vam reci da je tesko da ti se tako brzo organizacija raspada nakon sto je klinac Aleksa Zampa neprestano pokusavao da disbanduje lspd zbog ljubomore jer je Diego dobio lidera. Aleksu najbolje znam tako sto je krenuo da mi place kad je onaj Matke klosar dosao da ga napada i kad sam ga branio. Mi smo kao organizacija bili sami. Vlada nam je radila unutrasnju kontrolu po ceo dan, a fib onaj odvratni nije hteo ni da se javi. Vlada je pokusala na razne nacine da nam smesti ali nisu uspeli sve dok Abraham zbog koga server propada nije uleteo da izmeni par stvari koji nemaju smisla. Mogu vam reci da mi prija ovaj ban, da se osecam lakse i rastereceno bez obaveza i bez razmisljanja ko ce kome da smesti. Osecaj posle vracanja na ovaj server je bio odvratan, ali smo se i dalje trudili zbog ekipe u organizaciji. Ja sam roleplay igrac koji nikad nije bio u zatvoru, koji je uvek saradjivao sa drugim organizacija i sa ozbiljnim ljudima koje vise ne vidjam. Znamo mi sve sta radi Abraham, da se uzimalo i po 100 evra za organizacju i banovi bez razloga. Zelim da preporucim svim novim igracima koji misle da je ovakav roleplay toxican, da ni ne zapocinju. Svima drugima zelim ugodan roleplay na grandu. Imate tu i moj prvi snimljeni klip kada su stvari bilo malo normalnije. Pozdrav od mene.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom