Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
87836
Players nickname
Ibro_Hey
Suspect ID
89470,33101,87449
Date of violation
May 12, 2026
Time of violation
02:02
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=Wh_8vjfW3-A

Abrenz Lerdi

Player
Player
Poštovani administratori,želim da podnesem žalbu protiv navedenih igrača zbog dvije odvojene situacije koje su se dogodile u različitim vremenskim periodima.
U prvoj situaciji koju sam naravno prijavio i okačio žalbe, navedeni igrači su me više puta namjerno udarali vozilom i gazili bez ikakvog validnog RP razloga, što predstavlja kršenje pravila VDM.

Nakon određenog vremena, isti igrači su ponovo započeli novu situaciju u kojoj su me opet namjerno udarali vozilom, a zatim me na kraju i ubili bez opravdanog RP razloga. Ova druga situacija je potpuno odvojena od prve prijave i predstavlja novo kršenje pravila.

S obzirom na to da se radi o dvije zasebne situacije i dva odvojena prekršaja, zahtijevam da administracija razmotri oba incidenta i izrekne odgovarajuće kazne za svaku situaciju posebno.

Molim administratore da detaljno pregledaju dostavljene dokaze i sankcionišu odgovorne igrače u skladu s pravilima servera.

Dule Lipov

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, odlucio sam prihvatiti ovu zalbu
ID 89470 ce biti kaznjen za Car Ramming (CR)
(Udarali ste namerno autom u drugi auto).
Što ce tiče IDeava 33101 i 87449 oni su vec kaznjeni za ovu situaciju.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom