Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
83692
Players nickname
Toni Spaghetti
Administrators nickname
James_Ivanov
Date
May 12, 2026
Time
20:00
Proofs
https://streamable.com/0sbaxp

Manhatten

Player
Player
Poštovani admini Grand RP,

obraćam vam se ovim putem sa velikom molbom da još jednom pregledate moj ban i razmotrite mogućnost da budem unbanovan. Baniran sam zbog navodnog korišćenja ilegalnog Reduxa, ali želim iskreno da kažem da ja nikada nisam koristio nikakav ilegalan Redux niti bilo kakve hakove, cheatove ili programe koji daju nepoštenu prednost u igri.

Na svom GTA-u nemam nikakav ilegalan mod. Jedino što koristim jesu Timecys i mapa, koji služe samo za bolji izgled igre i bolju preglednost, i koliko ja znam to nije zabranjeno niti utiče na gameplay na način koji bi kršio pravila servera. Nikada nisam pokušavao da varam, hakujem ili uništavam igru drugim igračima. Uvek sam igrao po pravilima i trudio se da budem korektan član zajednice.

Stvarno mi je mnogo žao ako je došlo do neke greške ili nesporazuma. Grand RP mi je jedan od omiljenih servera i stvarno uživam da igram ovde. Uložio sam dosta vremena na serveru, upoznao mnogo ljudi i bilo bi mi mnogo krivo da izgubim sve zbog nečega što nisam uradio. Grand RP je odličan projekat sa velikom zajednicom i zato mi je baš stalo da nastavim da igram ovde.

Molim vas da još jednom proverite moj slučaj i logove ako je moguće. Spreman sam da sarađujem i pokažem sve što je potrebno kako bih dokazao da nisam koristio ilegalan Redux niti bilo kakav cheat. Verujem da je u pitanju greška i nadam se da ćete razumeti moju situaciju.

Hvala vam unapred što ste odvojili vreme da pročitate moj zahtev. Nadam se pozitivnom odgovoru i još jednoj šansi da nastavim igrati na Grand RP.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom