Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
10801
Players nickname
Faust VIli
Administrators nickname
Major Obama
Date
Jun 26, 2022
Time
21:45
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/133366/

Alomalaaa

Player
Player
Smatram da je administrator Major Obama doneo krivu odluku povodom moje zalbe zamoli bih nekog od senior admina da pogleda moju zalbu jer vidim da sa doticnim adminom necu moci da postignem nista. A najveci razlog toga je to da su igrci koji su na pov-u hvalili time da imaju nekog u administraciji koji nece ili ce odugovlaciti zalbu, na zalost nemam pov toga kada su to rekli ali sobzirom da je i sam admin iz REGROUPA sto mi daje jos vecu sumnju da se radilo o njemu
Hvala vam unapred

reedjii

Player
Player
- Doticne osobe sa POV-a nemaju veze sa Regroup porodicom
- Vidi se da se tvoj glas na POV-u ne cuje, sto je potrebno da bi administrator zakljucio zalbu
- Zašto optuzujes administratora da je korumpiran, i omalovazavas ga da ne zna raditi svoj posao, kada ni ti sam nisi u mogucnosti da ispunis potrebne uslove?

Alomalaaa

Player
Player
- Doticne osobe sa POV-a nemaju veze sa Regroup porodicom
- Vidi se da se tvoj glas na POV-u ne cuje, sto je potrebno da bi administrator zakljucio zalbu
- Zašto optuzujes administratora da je korumpiran, i omalovazavas ga da ne zna raditi svoj posao, kada ni ti sam nisi u mogucnosti da ispunis potrebne uslove?
Pusti administratora da odluci ne sekiraj se ti nista. A da si procitao na linku koji sam dostavio video bi i sam koji je razlog zasto sam drzao radio...

Status
Not open for further replies.
Top Bottom