Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
8110
Players nickname
Liam West
Administrators nickname
Abraham Elkhabib
Date
Jun 27, 2022
Time
11:27
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/133042/

NikolaFromDavor

Slavonija u srcu
Player
Dobar dan svim adminima koji se muce da nas dovedu u red hvala vam i to podrzavam. Ali ne podrzavam ovu nepravdu ja sam stavio sve dokaze da sam iz FIB-a i da sam isao na bankomat ne znam sto tu nije jasno ja mogu da imam sumnju na sve ljude u okrugu gdje je bio pljcakan bankomat. Ako taj admin ima nesto protiv mene nek se izjasni a ne da ja se mucim 4 lika odrade combat log. Taj lik koji me je stavio za G.P 6.16 lik upoce nije bio u rp situaciji da moze da me reporta za G.P 6.16 jel corav da ne vidi da imam FIB armor i da mu 3 put govorim da dize ruke lik me kulira boli ga tuki sto bi se reklo NJEGOV POV NEMA VEZE S MOJIM RPOM-https://youtu.be/qrZQWu0R6U0
tu taj lik radi fear rp i non rp jer nije bio povezan sa situacijom. Nisam ja debil kid iz balasa da dođem i da idem robat koga god vidim bez rp razloga ja bi tu dobio warn ovo je starno za plakat vise. Admin Nikola Djokiic koji je aproovo zalbu evo vamo . No comment i nisi speco sitaciju ne znas sta se dogodilo drugi put specaj pa onda nekome daj kazne koje zasluzuju da dobiju strasno. Ako neko ima nesto protiv mene nek odma napise da znam. Jer znam da me mnogi admini ne vole, a neki i vole. Hvala na vasem ostavljenom vremenu sto ste procitali zalbu i nadam se ovo nece desavati. Najvise pozdarvaljam mog dragog admina Ivkezza Obamu. Najboljeg prijatelja Majora Obamu i prijateljicu Minu Obamu jer su najjaci admini a ovaj Nikola Djokiic decko drugi put specaj situaciju onda nekoga kazni. Smajser Luvs you <3

Ivkezz

Player
Player
Poštovanje, Na vašem snimku se vide 2 osobe koje uopšte nisu pljačkali bankomat niti vas pucali već su se pronašli tu. TI kao FIB-ovac moraš istražiti to dati daju podatke itd da provjeriš a ne da pucaš odmah.. Ti si došao na pljačku pucao si 2 ljudi koji su se pronašli tu Sigurno FIB IRL ne ubi ubijao svakoga ko pljačka i ko ne pljačka. Ne možeš samo tako ubiti dok 100% siguran nisi da možeš otvorit paljbu. Prijedlog da si zvao odmah pojačanje pa da istražite to. Prekršeno je Generalno Pravilo 6.15. Konačnu odluku će donijeti Mujo/Abraham.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom