Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.

Tarik Hudini

Player
Player
Ime: Tarik HUdini
Pol: Muškarac
Starost: 16
Rasa: Belac
Nacionalnost: Bosanac
Mesto rođenja: Tuzla
Otac: Jasmin Dedic
Majka: Emina Dedic
Pol: Musko
Težina: 80 kg
Visina: 185cm
Boja očiju: plava
Boja kose: crna
Tetovaže: Cjelo telo
Prednosti: snazan, zna baratati oruzjem,pametan
Slabost: slabi su mu zivci,prezirei rasiste

Moje ime je Tarik Hudini i rođen sam u Tuzla. Imam 16 godina i dolazim iz bosanske porodice koja je kroz život prošla mnogo teških trenutaka. Moj otac Jasmin Dedić bio je ozbiljan i strog čovek koji me je od malena učio da budem jak i da nikada ne dozvolim drugima da me gaze. Majka Emina Dedić bila je mirnija i uvek je pokušavala da me udalji od problema i lošeg društva. Ipak, život na ulici imao je veliki uticaj na mene i brzo sam naučio kako funkcioniše svet pun nasilja, novca i izdaje. Vremenom sam naučio i da koristim oružje, ali nikada bez razloga. Smatram da pamet uvek treba koristiti pre sile, iako me nekada emocije savladaju.Moja najveća slabost su slabi živci. Ne podnosim nepravdu niti rasiste, i kada vidim da neko vređa druge zbog porekla ili izgleda, teško ostajem miran. Zbog toga sam često ulazio u sukobe i probleme sa ljudima koji misle da su jači od drugih. Kada sam stigao u Los Santos, želeo sam novi početak i priliku da napravim ime za sebe. Grad me brzo promenio i pokazao mi koliko život može biti surov. Upoznao sam opasne ljude, ušao u ilegalne poslove i naučio da u ovom gradu poverenje vredi više od novca. Iako mnogi misle da sam samo još jedan kriminalac sa ulice, ja pokušavam da postanem neko koga će ljudi poštovati zbog lojalnosti, snage i karaktera.

Ishodi:
- Tarik moze da uzme stavri sa poda sa revom u ruci
- Tarik moze da prica na radio sa revom u ruci

- Tarik moze da dize osobu sa revom u ruci
- Tarik moze da koristi havey oruzije poput havey shootgun i havey sniper

Dukat Velascoo

Senior Administrator
Senior Administrator
Biografija PRIHVACENA Pripazite na pravilo PG Pripazite na pravilo P.D 1.6 U slučaju kršenja zakonika izriče se IC Kazna, u slučaju kršenja server pravila biografija se povlači.
Ovaj perk - - Tarik moze da uzme stavri sa poda sa revom u ruci - vam ne treba, jer ne krsi pravila servera
Ovaj perk - - Tarik moze da prica na radio sa revom u ruci - vam ne treba, jer ne krsi pravila servera​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom