Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Unban appeal | G.P. 1.1. (Twink) | By Tica

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
10389
Players nickname
Dvi_Lamborgini
Administrators nickname
Aldin_Verstappen
Date
Jan 13, 2025
Time
00:00
Proofs
nisam siguran kakav dokaz trebam da dostavim.

dvi

Player
Player
Postovana administracijo,

Danas sam posle dugog perioda neaktivnosti odlucio da ponovo udjem na nas Grand Roleplay server.
Nisam tacno siguran zbog cega sam dobio Ban posto je ovo jedini karakter koji sam koristio. Imao sam problem u jednom trenutku pre 3-4 godine gde sam ponovo morao da kupim igricu posto sam izgubio pristup prethodnom nalogu. Iskreno se nadam da mozete da mi pomognete i resite ovaj problem. Puno vremena sam proveo na ovom serveru, i jako mi je zao da izgubim pristup istom. Desilo me se nekoliko puta da sam se ulogovao na svoj nalog, kod Drugara kada sam bio kod njega, vrv tu i potice krsenja pravila, posto se nisu podudarali social club nalozi. Tada sam bio jos nov igrac i nisam ni najbolje bio upoznat sa pravilima. Ako sam prekrsio neko pravilo stvarno nisam to uradio sa ikakvom namerom. Nadam se da cete me razumeti, a ja vam tvrdim da cu u buducnosti voditi racuna da se uvek ulogujem preko mog rockstar social network naloga Deda-Mraz97.

Unapred hvala i srdacan pozdrav

Status
Not open for further replies.
Top Bottom