Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
0000
Players nickname
Nnn
Suspect ID
0000
Date of violation
May 19, 2026
Time of violation
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/

Garfild

Player
Player
Pozdrav, dakle ovi nevaljali dečaci su prekršili navedena pravila i još kupovali prodavali i šta sve još in game pare za rl i obrnuto, u periodu od 10.02.2026 do 05.05.2026, dovoljno je proveriti logove i sve će vam biti jasno, dokaz imam jedino kako momci pričaju šta sve rade i kako potvrđuju da rade to sve sa Zajcevom itd, takodje i za neke prodaje ukolio bude potrebno, svakako jedna provere i sve će vam biti jasno🙂
po mojoj roleplay izjavi ovo sve je laz jer kako da zmija govori istinu? zmija samo laze dada znaci banajte ga za laganje administracije molim vas

poirier7

Player
Player
po mojoj roleplay izjavi ovo sve je laz jer kako da zmija govori istinu? zmija samo laze dada znaci banajte ga za laganje administracije molim vas
Samo ti uživaj momak, kad Aldin proveri dm videćemo šta je laž a šta istina sve 😂

kila1337

sve probleme zarolam u punu 100ku
Player
mislim da su ovo sve lazi ovaj Maison je veliki manipulator ja vise ne mogu da verujem kakve sve lazi mogu da se nadju ovde na ovom forumu...
bas mi je zao dok sam sa jednim kima rom na basketu
slika sa basketa

Status
Not open for further replies.
Top Bottom