By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!po mojoj roleplay izjavi ovo sve je laz jer kako da zmija govori istinu? zmija samo laze dada znaci banajte ga za laganje administracije molim vasPozdrav, dakle ovi nevaljali dečaci su prekršili navedena pravila i još kupovali prodavali i šta sve još in game pare za rl i obrnuto, u periodu od 10.02.2026 do 05.05.2026, dovoljno je proveriti logove i sve će vam biti jasno, dokaz imam jedino kako momci pričaju šta sve rade i kako potvrđuju da rade to sve sa Zajcevom itd, takodje i za neke prodaje ukolio bude potrebno, svakako jedna provere i sve će vam biti jasno![]()
Samo ti uživaj momak, kad Aldin proveri dm videćemo šta je laž a šta istina svepo mojoj roleplay izjavi ovo sve je laz jer kako da zmija govori istinu? zmija samo laze dada znaci banajte ga za laganje administracije molim vas
Samo ti uživaj momak, kad Aldin proveri dm videćemo šta je laž a šta istina sve![]()