Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Niki Bossancheroo

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Nermin
2. Vaše godine: 21
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosjek online po danu: 4-5h
5. Vaš Discord: nikitrovo
6. Vaše ingame ime: Niki Bossancheroo
7. Vaš ID: 32508

Dodatne informacije

1. Lider za EMS-
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
2.1 Želim unaprijediti rad EMS organizacije kroz bolju organizaciju članova, profesionalan pristup i kvalitetan roleplay. Smatram da lider treba biti odgovorna osoba koja će održavati disciplinu i dobru atmosferu među članovima.
2.2 EMS je jedna od najvažnijih organizacija na serveru jer pomaže svim igračima. Želim omogućiti brze i kvalitetne intervencije, educirati nove članove i doprinijeti što boljem iskustvu za cijelu zajednicu.
2.3 Aktivan sam i imam dovoljno iskustva u roleplayu da mogu voditi organizaciju na ozbiljan i profesionalan način. Znam kako rješavati konflikte, organizovati timski rad i održavati stabilnost unutar EMS-a.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Moj savjet za poboljšanje RolePlay-a u EMS organizaciji jeste više ozbiljnog i realističnog pristupa tokom svake situacije. Smatram da bi članovi trebali koristiti kvalitetnu komunikaciju, pravilne medicinske procedure i detaljniji roleplay tokom intervencija kako bi iskustvo bilo zanimljivije i realnije za sve igrače.

Također, važno je organizovati redovne treninge i edukacije za nove članove kako bi svi poznavali pravila i način rada organizacije. Aktivnost lidera i dobra saradnja među članovima mogu značajno poboljšati atmosferu i kvalitet EMS roleplaya na serveru.

4. Struktura

1. Pripravnik
  2. Mlađi Kadet
  3. Kadet
  4. Regrut EMS-a
  5. Stažista
  6. Mlađi Medicinar
  7. Medicinar
  8. Terenski Medicinar
  9. Hitni Medicinar
  10. Bolničar
  11. Stariji Bolničar