1. Vaše ime u RL : Mateja
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona : GMT+2
4. Prosječna aktivnost na dan :3+ sata
5. Vaš Diskord : mateja178
6. Vaše Ingame ime : Mateja Dark
7. Vaš ID : 59647
Dodatne Informacije
1. Lider za...EMS ( Emergency Medical Service )
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.
2.1
Zato što volim red i organizaciju. Volim kad stvari funkcionišu kako treba – kad svako zna svoje mesto , kad se poštuju pravila i kad se sve radi timski.EMS je prava organizacija za to , i mislim da bih kao lider mogao to dodatno unaprediti.
2.2
Imam iskustva i znam kako stvari funkcionišu. Već neko vreme sam na serveru , bio sam deo raznih organizacija i upoznat sam s pravilima i odgovornostima koje lider nosi. EMS mi je uvek bila zanimljiva organizacija i bila je sa konkretnim RP akcijama.
2.3
Hoću da napravim nešto kvalitetno. Ne prijavljujem se da bih imao “rank”, nego zato što stvarno imam ideje i volju da pokrenem red i disciplinu na pravi način – treninzi , regrutacije , saradnja sa drugim organizacijama , sve ono što treba da postoji da bi EMS bio aktivan i zanimljiv za sve članove.
3.1
za ulazak u EMS potrebno je:
1. Svaki kandidat mora imati 13 godina OOC , 7 godina IC.
2. Svaki kandidat mora imat cist dosije , i da nema tetovaze na licu i sakama.
3. Da je upoznat sa pravilama grada.
3.2
Svako mora koristiti kodove za komunikaciju.
10-1 svi policajci stanu na liniju.
10-2 odijeno,neprihvatljivo.
10-3 tisina na radio!
10-4 potvrdjeno,prihvatljivo.
10-5 ponovi poslednji prenos.
10-6 zanemari poslednji prenos.
10-7 pauza.
10-8 vracanje sa pauze.
10-10 odvija se pucnjava!
10-20 trenutna lokacija?
10-21 trenutno stanje situacije?
10-99 situacija je zavrsena.
Status 1 dolazak na smenu
Status 2 odlazak sa smene
Kod A pad igre
Kod B F8+U
3.3
Akcije i patroliranje
Icicemo na sve akcije , pomocicemo gradu maksimalno , gradjani ce dobiti pomoc u sto kracem roku.Bicemo aktivni u patroliranju,necemo dozvoliti da bude poteskoca.
3.4
Vrhovna Komanda
Imacu vrhovnu High Commandu , ona ce uvek odrzavati red u organizaciji i pomagati , praviti regrutacije , voditi akcije i slicno.Drzacemo oba 2 mandata bez warnova , i postovati jedne druge.
3.5
Hirearhija i razumevanje
Svako ce postovati hirearhiju organizacije , izmedju kolega nece biti svadje.Svako ce imate razumevanje prema drugima i postovanja pre svega.U hirearhiji ce svako biti zaduzen za svoju stvar.Pregledavanje aplikacija , pracenja rada organizacije , patrol logovi i slicno.
3.6
Kaznjavanje
Svako prekrseno pravilo bice kaznjivo suspendom.Uvek ce biti pravila organizacije na discordu za svakoga procitati , ako neko hoce nekog drugog da prijavi da je nesto prekrsio mora uvek imati POV.Za to je zaduzena vrhovna High Commanda resavati.Uvek cemo resiti svaki problem i necemo dopustiti konflikt.
3.7
Jedinice
Tu su zamenici i vodje jedinica koje ima svako za svoju stvar, u pomaganju akcija.Bice profesionalni i svakome ce biti odrzena obuka za svoju jedinicu kome je potrebno.Bice red i rada u organizaciji maksimalno!
Zelim svu srecu svim kandidatima , uzivajte u ostatku veceri!
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona : GMT+2
4. Prosječna aktivnost na dan :3+ sata
5. Vaš Diskord : mateja178
6. Vaše Ingame ime : Mateja Dark
7. Vaš ID : 59647
Dodatne Informacije
1. Lider za...EMS ( Emergency Medical Service )
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.
2.1
Zato što volim red i organizaciju. Volim kad stvari funkcionišu kako treba – kad svako zna svoje mesto , kad se poštuju pravila i kad se sve radi timski.EMS je prava organizacija za to , i mislim da bih kao lider mogao to dodatno unaprediti.
2.2
Imam iskustva i znam kako stvari funkcionišu. Već neko vreme sam na serveru , bio sam deo raznih organizacija i upoznat sam s pravilima i odgovornostima koje lider nosi. EMS mi je uvek bila zanimljiva organizacija i bila je sa konkretnim RP akcijama.
2.3
Hoću da napravim nešto kvalitetno. Ne prijavljujem se da bih imao “rank”, nego zato što stvarno imam ideje i volju da pokrenem red i disciplinu na pravi način – treninzi , regrutacije , saradnja sa drugim organizacijama , sve ono što treba da postoji da bi EMS bio aktivan i zanimljiv za sve članove.
3.1
za ulazak u EMS potrebno je:
1. Svaki kandidat mora imati 13 godina OOC , 7 godina IC.
2. Svaki kandidat mora imat cist dosije , i da nema tetovaze na licu i sakama.
3. Da je upoznat sa pravilama grada.
3.2
Svako mora koristiti kodove za komunikaciju.
10-1 svi policajci stanu na liniju.
10-2 odijeno,neprihvatljivo.
10-3 tisina na radio!
10-4 potvrdjeno,prihvatljivo.
10-5 ponovi poslednji prenos.
10-6 zanemari poslednji prenos.
10-7 pauza.
10-8 vracanje sa pauze.
10-10 odvija se pucnjava!
10-20 trenutna lokacija?
10-21 trenutno stanje situacije?
10-99 situacija je zavrsena.
Status 1 dolazak na smenu
Status 2 odlazak sa smene
Kod A pad igre
Kod B F8+U
3.3
Akcije i patroliranje
Icicemo na sve akcije , pomocicemo gradu maksimalno , gradjani ce dobiti pomoc u sto kracem roku.Bicemo aktivni u patroliranju,necemo dozvoliti da bude poteskoca.
3.4
Vrhovna Komanda
Imacu vrhovnu High Commandu , ona ce uvek odrzavati red u organizaciji i pomagati , praviti regrutacije , voditi akcije i slicno.Drzacemo oba 2 mandata bez warnova , i postovati jedne druge.
3.5
Hirearhija i razumevanje
Svako ce postovati hirearhiju organizacije , izmedju kolega nece biti svadje.Svako ce imate razumevanje prema drugima i postovanja pre svega.U hirearhiji ce svako biti zaduzen za svoju stvar.Pregledavanje aplikacija , pracenja rada organizacije , patrol logovi i slicno.
3.6
Kaznjavanje
Svako prekrseno pravilo bice kaznjivo suspendom.Uvek ce biti pravila organizacije na discordu za svakoga procitati , ako neko hoce nekog drugog da prijavi da je nesto prekrsio mora uvek imati POV.Za to je zaduzena vrhovna High Commanda resavati.Uvek cemo resiti svaki problem i necemo dopustiti konflikt.
3.7
Jedinice
Tu su zamenici i vodje jedinica koje ima svako za svoju stvar, u pomaganju akcija.Bice profesionalni i svakome ce biti odrzena obuka za svoju jedinicu kome je potrebno.Bice red i rada u organizaciji maksimalno!
Zelim svu srecu svim kandidatima , uzivajte u ostatku veceri!